A hét minden egyes napjának energiája egyedi a Hold hatása miatt.

A holdnaptárban tükröződő asztrológiai tanácsoknak köszönhetően sikeresen töltheted el ezt a napot, és nem okozhat gondot számodra.

A hét közepe lesz a felelős időszak, amikor sok múlik a hangulaton és az időben való megállás képességén. A szakértők azt javasolják, hogy tartózkodjunk a rohanó és kockázatos tevékenységektől, hogy elkerüljük a baleseteket, és ne provokáljuk a környezetet agresszív cselekedetekre.

Holdfázis: A 23. holdnap az Oroszlánban lévő éjjeli csillag égisze alatt telik. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ezen a napon óvatosan ítélkezz és cselekedj, hogy ne okozz felesleges problémákat és ne válj manipulátorok túszává.

Mágneses viharok szeptember 10-én: A naptevékenység ma nem okoz problémát. A Föld magnetoszférája nyugodt állapotban lesz.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Mi hoz ma szerencsét?

harmónia megtalálása
nyugodt tempó
pozitív hozzáállás
a jelenlegi munka befejezése
wellness

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

kockázatok
meggondolatlan költekezés
agresszió
átgondolatlan döntéshozatal
irigység

Háztartási teendők a holdnaptár szerint

Ezen a vasárnap a házimunkát el kell halasztani, ha az irritációt okoz. Ez a nap alkalmas olyan munkára, amely segít inspirálódni, vagyis nincs értelme általános takarítást végezni. Vannak olyan meditációk is, amelyek segíthetnek a lelki nyugalom megtalálásában és a stresszel való megbirkózásban. A zajos társaságok és a nyilvános helyeken tett látogatásokat is érdemes elhalasztani.

Szerelem és kommunikáció a holdnaptár szerint

Manapság fontos, hogy a romantikus kapcsolatokat úgy alakítsuk ki, hogy véletlenül se sértsük meg a hozzánk közel álló embereket. A helytelen megjegyzések és cselekedetek megrázhatják a kapcsolatot, ezért fontos az érzékenység és a kölcsönös megértés. A magánytól való megszabadulás és a szerelem megtalálása könnyebb lesz, ha szerelmi varázslatot használsz.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Pénzügyek és munka vasárnap

A casárnap ideális alkalom arra, hogy lezárd a jelenlegi munkádat, és terveket készíts a tavaszra. Ez a nap nem alkalmas spontán kezdetekre, pénzügyi tranzakciókra és üzletkötésre. Légy magabiztos, és boldogulj a napi ügyekkel úgy, hogy nem reagálsz a gúnyos megjegyzésekre, és használd ki a rúnákat az üzleti szerencse érdekében.

X