Fontos, hogy hétfőn a holdnaptár tanácsaival számolj. Segítenek, hogy a lehető legjobban ellazulj, feltöltődj energiával, visszanyerd az erődet és feldobd a hangulatodat.

A nap összességében nem túl szerencsés, de néhány erőnk ma biztosan fel fog ébredni. Ez például a belső hangunk, amely megmondja nekünk, hogy mit és hogyan tegyünk. Ha odafigyelsz rá, és megteremted ezt a kapcsolatot, a különböző területeken gyorsabban jön a siker. A bioenergetikai szakértők azt is tanácsolják, hogy a negatív gondolatok eltávolítására szolgáló technikákat használjunk, hogy a negatív gondolatok ne álljanak a céljaink útjába.

Holdfázis: A 26. holdnap kezdődik. Hold-Jupiter négyszög van. Ez nem a legjobb kombináció, de biztosítja, hogy sok probléma elkerül minket.

Mágneses viharok szeptember 11-én: Az előrejelzők szerint nem várható mágneses vihar. Nyugodt hétfőnk van, kiszámíthatatlan energiahullámok nélkül.

Mi hoz ma szerencsét?

háztartási munkák
hatodik érzék
kedvesség és tapintat
romantika
kommunikáció a szeretteinkkel
spirituális gyakorlatok

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

drága vásárlások
meggondolatlan lépések
pletyka
kritika

Házimunka a holdnaptár szerint

A hétfő köztudottan remekül alkalmas a házimunkára. Még ha a ház nem is rendetlen, a legjobb, ha elkezdesz porszívózni és felmosni. Ezek a házimunkák segíthetnek elűzni a búslakodást. Ha lehetséges, a házimunkát meg kell osztani a család többi tagjával, de hagyni kell őket a saját dolgukra. A szakértők nem javasolják, hogy kényszerítsd a szeretteidet a takarításra.

Pénzügyek és munka szeptember 11-én

A mai nap nem a legjövedelmezőbb. Az üzleti életben és a munkában jobb, ha az intuícióra hagyatkozunk, de ne feledkezzünk meg a józan észről sem. A kalandos és nem teljesen átgondolt döntések további problémákat okozhatnak. Céljaid elérése érdekében a szakértők azt tanácsolják, hogy gyakrabban kérd mások segítségét: ezen a napon könnyebb lesz a kollégák és a rokonok támogatását igénybe venni.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

A kiadási szempontok nem kedvezőek. Jobb, ha a vásárlást egy másik napra halasztod. Jobb, ha egyáltalán nem foglalkozunk a pénzügyekkel. Ha keményen kell dolgoznod, próbáld meg rituálékkal megnyitni a pénzcsatornát.

Szerelem és kapcsolatok a 26. holdnapon

Ma sokan fokozottan érdeklődnek az ellenkező neműek iránt. Nyugodtan megtervezheted a szabadidődet a másik feleddel. Ez a legjobb nap arra, hogy együtt menjünk moziba vagy múzeumba, az első randevúkra. A nap fogása az érzelmesség, amit a Hold elősegít. Könnyű beleszeretni, elveszíteni a fejünket és sok hibát elkövetni.

Élvezd az interakciókat, de ne feledd, hogy légy diszkrét és tapintatos. Egy óvatlan, erős szó bánthatja a körülötted lévőket. Ha értékeled a kapcsolatokat, és nem akarsz konfliktusokat, ne vegyél részt a pletykákban, személyeskedésben és mások életének kritizálásában.

X