Folytasd sikeresen a hetet, és vonzd a szerencsét az egész keddi napra a holdnaptár napi tanácsaival. Az asztrológusok időben adott tanácsai segítenek önbizalmat szerezni és időben elvégezni a dolgokat.

Ez a kedd pozitívnak ígérkezik, ami azt jelenti, hogy itt az ideje a határozott cselekvésnek. Nemcsak az asztrológiai tanácsok segítenek abban, hogy higgy magadban és magabiztos légy, hanem a személyes hozzáállásod is. A szakértők azt javasolják, hogy a napot pozitív megerősítésekkel kezdjük, és terveket készítsünk, hogy ne hagyjunk ki semmi fontosat, és megbirkózzunk a feladatokkal.

Holdfázis: A 27. holdnap a fogyó éjszakai fényesség égövének égisze alatt telik el. Ez a nap jó az utazásra, valamint az üzleti együttműködésre, a legjobb tulajdonságaid ápolására és a problémáktól való megszabadulásra.

Mágneses viharok Szeptember 12.: Erre a hétfőre geomágneses zavart regisztráltak. Nem lesz teljes vihar, de fontos, hogy gondoskodj a jólétéről.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Mi vonzza ma a szerencsét?

vigyázz magadra
mérsékelt fizikai aktivitás
utazás
munka befejezése
tervezés
üzleti együttműködés
megalapozott döntések

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

túlterhelés
meggondolatlan lépések
új projektek
spontán költekezés

Házimunkák a holdnaptár szerint

Az asztrológusok azt javasolják, hogy kedden ne fordíts sok időt a háztartási munkákra. A hét elején ne kezdj bele semmi globálisba: a javításokat, a költözést és a bútorok átrendezését legjobb elhalasztani, az alapvető takarításra figyelni. Ma fontos, hogy többet pihenjünk, és ne legyünk túlhajszoltak, hogy elkerüljük a megbetegedést, és ne rontsuk el a hangulatunkat.

Pénzügyek és munka szeptember 12-én

Kedden nem tanácsos új vállalkozásba fogni és valami globálisba kezdeni – jobb, ha befejezzük a jelenlegi munkát. A mai holdállás nincs jó hatással a fontos döntések meghozatalára, ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy halaszd el a komoly ügyek befejezését. Az üzleti együttműködés jól fog menni, de a csapatmunka felelősséget igényel. A pénzügyi tranzakciók akkor lesznek jövedelmezőek, ha megtervezzük őket, de a spontán költekezést kerülni kell a körültekintő takarékosság érdekében.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Szerelem és kommunikáció a holdnaptár szerint

Ezen a kedden a romantikus kapcsolatok segítik a jó hangulatban maradást és a kapcsolatok erősítését. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ne mondj le a randizásról, és tölts időt azokkal, akik kedvesek a szívednek. A félreértések elkerülése érdekében fontos, hogy ma is tartsd be az ígéreteidet. A párkapcsolatot keresők számára a szerelmet vonzó talizmánok segítenek.

X