Egy új nap kezdődik. Ez energetikai szempontból nagyon kedvező lesz. Az asztrológusok elmondják, hogy a Hold milyen helyzetben lesz, és miért segít ma sikereket elérni.

A nap holdi energiája kiválóan alkalmas a munkára. Mindannyian képesek leszünk a szerencsét, a jólétet és a sikert magunkhoz vonzani. Ez egy elég harmonikus nap, szó szerint a szellemi és fizikai munkára teremtve. Az is jó, ha ma pihenünk és újraindítjuk az elmét.

Holdfázis: Ezen a kedden a fogyó Hold-Vénusz négyzete összekapcsolja a spirituálisat az anyagiakkal, így mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy stressz és gondok nélkül fejezze be a dolgait. Ez a 4. holdnap kedvezőnek bizonyul, ezért fontos, hogy helyesen használjuk fel az energiáját.

Mágneses viharok szeptember 19-én: A naptevékenység minimális, és a meteorológusok nem jósolják a napszél negatív hatásait.

Mi hoz ma szerencsét

lelki növekedés
kerti munka és kertészkedés
pénzügyek rendezése
művészeti tevékenységek
új ismeretek szerzése

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp 2023 októberére

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

veszekedések
harag
neheztelés
lustaság

Házimunkák a holdnaptár szerint

Ma az asztrológusok és a szakértők azt javasolják, hogy legyünk kreatívak. A Hold kedvező energiája segít átalakítani az otthonodat. Elvégezhetsz kozmetikai igazításokat, vásárolhatsz lakberendezési kiegészítőket vagy új bútorokat. A belső tér korszerűsítése jótékony hatással lesz a gondolkodás sebességére a jövőben. Ebben a tranzitban fontos, hogy időt fordíts a növények és a háziállatok gondozására. A Föld jegy a maga energiájával segít megbirkózni a háztartási rutinnal azzal, hogy felemelő hangulatban végezheted a takarítást.

Szerelem és társaság a 4. holdnapon

A mai nap energiája lehetővé teszi, hogy aktívan folytasd a magánéletedet. A szerelmet keresőknek az asztrológusok azt javasolják, hogy sétáljanak el zsúfolt helyekre, és regisztráljanak társkereső oldalakon.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

A párkapcsolatban élők számára a kedd a tökéletes alkalom egy romantikus estére, hogy kikapcsolódjanak és élvezzék a társaságot. Tartsd meg a tiszteletteljes hangnemet az üzleti kapcsolatokban. Ne feledd, hogy nem minden vita az igazságról szól. Vigyázz, mit és hogyan mondasz, és a szerencse a te oldaladra áll.

Pénzügyek és munka szeptember 19-én

Ez egy jó nap az üzleti ügyek intézésére. Ne utasítsd vissza a hozzátartozók segítségét, és mindenképpen hallgass a tapasztaltabb emberek bölcs tanácsaira. Sok hasznos tudást szerezhetsz, amelyek segítségével a jövőben jelentősen növelheted a jövedelmedet.

A szakértők azt tanácsolják, hogy légy kreatív az egyszerű feladatok megoldásában. Próbáld meg a problémákat nem szokványos módon megoldani, és más szemszögből nézz rájuk. A Hold segít a kollégákkal és az ügyfelekkel való kommunikációban. Energiája lehetővé teszi, hogy gyorsan foglalkozz az új információk felkutatásával kapcsolatos ügyekkel.

X