A holdnaptárban tükröződő asztrológiai ajánlások segítenek kideríteni, milyen lesz a Hold hangulata. Az időben adott tanácsok jó segítség azoknak, akik rövid időn belül szeretnék a szerencsét magukhoz vonzani az életükben, és azt jobbra fordítani.

Ma az éjszakai fényesség hatása meglehetősen pozitív lesz, ami azt jelenti, hogy egy jó napot várunk, amikor dolgozhatunk magunkon. A szakértők azt javasolják, hogy fordítsunk több időt a lelki fejlődésre, ápoljuk a hasznos szokásokat, és ne feledjük, hogy a múltat időben magunk mögött hagyjuk. Ez a szerda lehetőséget ad arra, hogy megerősítsük tekintélyünket és a társadalom előtt elfoglalt pozíciónkat.

Holdfázis: kezdődik a 13. holdnap, amely a Halak csillagképben növekvő Hold hatására rendeltetett. Ezeknek a napoknak az energiája stabil, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy meghallgasd önmagad, önvizsgálatot tarts, és feladd az elavult elképzeléseket. Itt az ideje, hogy magunk mögött hagyjunk mindent, ami a növekedést és a fejlődést akadályozza.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Mágneses viharok szeptember 27-én: Ma nem jósolnak mágneses viharokat. Napkitöréseket nem regisztráltak.

Mi hoz ma szerencsét?

meditációk
a folyamatban lévő projektek befejezése
a tetteid elemzése
pozitív kommunikáció
a tekintély megerősítése
kreativitás

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

a kapkodás és a kockázatok
agresszió
a dolgok elhalasztásának vágya
az illúzióknak való engedés

Otthoni ügyek a holdnaptár szerint

A szerda jó alkalom arra, hogy rendet tegyünk a házban vagy egy külön szobában. Ma elvégezheted a vizes takarítást, felülvizsgálhatod a konyhát vagy újramoshatod a cipőidet. Szabadidődben az asztrológusok azt javasolják, hogy tölts több időt sétával, inspirálódj a kreatív energiától, szemlélődj az ősz élénk színein.

Pénzügyek és munka szeptember 27-én

Az élet pénzügyi oldala szerencsét hoz, ha tervszerűen kötsz üzleteket, okosan költöd le a megtakarításaidat, és nem engedsz a csalók manipulációinak. A nap jó mind magányos, mind közös munkára, folyó ügyek befejezésére és új, érdekes projektek tervezésére. Szerencsét hoznak a kreatív kutatások, amelyeknek köszönhetően feltárulnak az alvó tehetségek. Ma ne vállalj kockázatot, ne tegyél üres ígéreteket és ne kövesd más útját.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Szerelem és kommunikáció a 13. holdnapon

Szeptember 27. remek alkalom a kapcsolatok kialakítására és megerősítésére. Ma nyugodtan randevúzhatsz, baráti és üzleti találkozókat szervezhetsz, időt tölthetsz a családoddal vagy utazhatsz. Azoknak, akik szeretnének találkozni a lelki társukkal, az asztrológusok azt javasolják, hogy ne maradjanak otthon. A személyes téren a siker titka a barátságosság, a nyitottság és az a képesség lesz, hogy érzékenyen reagálj a beszélgetőpartnerek kéréseire.

X