A holdnapok egyedisége nem csak az éjszakai fényesség állandóságának köszönhető. Ma lesz az a nap, amikor a hangulatot nem annyira a Hold, mint inkább a tüköridő diktálja. Az asztrológusok megmondják, mit hoznak ezek a napok.

Ma egy elképesztő nap vár ránk, ami az energiát illeti. Az ősz első tükörnapja remek alkalom az újragondolásra, a felszabadulásra és a motiváció megszerzésére. Annak ellenére, hogy a Hold nem olyan erős, a szakértők azt javasolják, hogy ne üljünk tétlenül, és megfelelően osszuk be az energiánkat.

Holdfázis: a 24. holdnap kezdődik. Ma a fogyó éjszakai fényesség a Rák csillagképben tartózkodik. Ennek az egységnek a hatása meglehetősen harmonikus, ami azt jelenti, hogy a nap pozitívnak ígérkezik. Az asztrológusok azt javasolják, hogy legyünk figyelmesek, és ne kezdjünk bele semmi kockázatosba, nehogy a szerencse elforduljon tőlünk.

Mágneses viharok szeptember 9-én: Mágneses viharokat nem jósolnak erre a szombatra. Napkitöréseket nem jegyeztek fel.

Ami ma szerencsét hoz

óvatosság
az akaraterő fejlesztése
kreativitás
a hibák feldolgozása

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

a rohanás és a kockázatok
a fontos dolgokra való összpontosítás hiánya
veszekedések
túlhajszoltság
lustaság

Háztartási munkák a holdnaptár szerint

A szombat alkalmas arra, hogy rendet tégy a dolgaidban. Ma könnyű takarítással foglalkozhatsz, hogy megőrizd a tisztaságot, és ne kezd el zsúfolni a teret. A Rák csillagkép hatása érzékenyebbé tesz bennünket, ezért az asztrológusok azt javasolják, hogy szorgoskodjunk a meghitt környezet megteremtésével, aminek köszönhetően a ház nemcsak a pihenés és a védelem helye lesz, hanem segít az energia gyors helyreállításában is. A kreatív impulzusokat nem szabad visszafogni – ma lehetőség nyílik a szunnyadó tehetségek felfedezésére.

Pénzügyek és munka szeptember 9.

Ez a szombat remek alkalom a hibák elemzésére és feldolgozására. Az asztrológusok ma azt javasolják, hogy vegyük figyelembe a múltbeli baklövéseket, hogy a jövőben ne ismétlődjenek meg, és ne is rágódjunk a baklövéseken. A szerencse azok oldalán áll majd, akik bátran a jövőbe tekintenek, és aktívan foglalkoznak az önfejlesztéssel. Ezen a napon fontos, hogy emlékezzünk a felelősségre és fejlesszük a szunnyadó tehetségeket. A pénzügyi tevékenységet mérsékelni kell, hogy kizárjuk a spontán költekezést, ami zsákutcába vezethet.

Szerelem és kommunikáció a 24. holdnapon

Bármilyen kommunikációt ma fontos, hogy jóindulatúan építs. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ne rágódj a gondokon, keresd a szeretteid támogatását, és hallgass az intuíciódra. A belső hang segít megkerülni a negatívan gondolkodó embereket, és ne engedj a manipulátorok provokációinak. Szeptember 9. nem nevezhető ideális napnak az első randevúkhoz, de kellő szorgalommal mindenki képes lesz bizonyítani és érdekes emberekkel találkozni.

X