A mai péntekre a számvetés és az új célok kitűzésének ideje. A holdnaptárral együtt ez sokkal könnyebben megy, még akkor is, ha a Hold ma további kihívásokat támaszt.

A legtöbb embernek nagyon pihentető és kellemes napja lesz, ami segít abban, hogy jól kipihend magad. Ha messzemenő terveid vannak, inkább próbáld meg előre megtervezni, mint megcsinálni őket. Most nem igazán helyénvaló a munkába való belekeveredés. A Hold állása egyedülálló lehetőségeket kínál azoknak, akik egy jó kis kikapcsolódásra vágynak.

Holdfázis: A Hold a Szűzben uralkodik ezen az első holdnapon. Ez a holdállás ebben a jegyben, amely veszít erejéből, így harmóniában lesz a Holddal. A Szűz szereti, ha a Hold nem kényszeríti semmire. Mi, akárcsak éjszakai fényességünk, ma nagyon jól fogjuk érezni magunkat.

Mágneses viharok: Szeptember 15-én a környezet viharos lesz, de a mágneses vihar valószínűsége minimális.

Mi hoz ma szerencsét?

kommunikáció
könnyedség
tervezés
háztartási munkák
optimizmus
romantika

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

magas kiadások
túlevés
fáradtság

Házimunkák a holdnaptár szerint

Ma két szabály érvényes: ne végezz házimunkát, amíg el nem múlik a nyugtalanságod, és fordulj gyakrabban a Levegő és a Víz elemhez segítségért. Például megfelelően szellőztetheted a szobákat, ablakot moshatsz, megtisztíthatod a tükröket és moshatsz. A legfontosabb, hogy ne vigyük túlzásba. A szakértők azt is javasolják, hogy mindent könnyedén, stressz és sietség nélkül tegyünk meg. Ebben az esetben a dolgok rendkívül sikeresek lesznek.

Pénzügyek és munka szeptmeber 15-én

A Szűz és a Hold égisze alatt a termelékenység a szokásosnál jóval alacsonyabb lesz, így aki ma dolgozik, ne számítson magas eredményekre. Jobb, ha csak a legfontosabb dolgokat intézzük el időben. Az üzleti tárgyalások jól alakulhatnak.

Ez a nap alkalmas arra, hogy célokat tűzzünk ki a jövőre nézve, és erőt gyűjtsünk a jövő heti tevékenységekhez. Nem kell sok pénzt költened; az igazán fontos dolgokra kell csak költened az elkövetkező napokban. Az egyetlen dolog, amin nem szabad spórolni, azok a legszükségesebb.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp 2023 októberére

Szerelem és kommunikáció a holdnaptár szerint

A Szűz romantikus jegy, így ez a nap azoknak kedvez, akik melegségre, társaságra és szerelemre vágynak. A magánélet bátran előtérbe kerülhet. Még ha a szeretett emberekkel való kapcsolatokban problémák merülnek is fel, azok gyorsan megoldódnak. Csak idővel bocsánatot kell kérni egymás bántó tetteiért és szavaiért.

A magányos embereknek jót tesz a szerelem keresése. Kevesen akarnak majd sok aktív lépést és kezdeményezést tenni a személyes élet megszervezésére, így a keresést a közösségi hálózatokra és a társkereső oldalakra helyezheted át. Ne legyél drámai, ha valami rosszul sül el. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne rágódjunk a problémákon.

X