Mai pénz horoszkóp, November 27.

by intuicio

Kos

A közeljövőben nem látja az új pénzügyi költségvetés újrakezdésének lehetőségét, és úgy fogja érezni, mintha valami olyan csapdába esne, amelyből nem tud kijönni. Több erőfeszítést kell tennie.

Bika

Ha nincs munkája, akkor egy jól fizető munkahely lehetősége fog rendelkezésére állni. Ha üzleti tevékenységet folytat, akkor két vagy több üzleti ügylet vár Önre. Ez a megfelelő alkalom arra, hogy barátait kérje segítségül.

Ikrek

Túl fog gondolni olyan kérdéseken, amelyek egyre jobban megzavarják. A jó szándékúaknak ma tanácsot kellene adniuk a munkával kapcsolatos ügyeiben, mivel ezek közvetlenül kapcsolódnak a pénzügyeihez.

Rák

Ez egy jó nap lesz az Ön számára, így nem szabad pazarolnia pénzt. Bármit is csinál, gyorsan pénzre váltja majd. Bízz a csillagok szavaiban, ez nagyon kedvező nap lesz számodra.


Oroszlán

Remek napod lesz ma. Ha hajlandó  leszel felülekerkedni a pénzügyi aggodalmaidon, akkor ez egy jó nap lesz. Ha el akarsz adni egy régi tárgyat, amelyet valaki adott neked, akkor ma szerencséd lesz vele.

Szűz

Itt az ideje, hogy mindent megtegyen, ami kibővíti látókörét, és így jobb láthatóságot biztosít önnek a piacon. Másoknak is ismernie kell, hogy megrendelhessenek a termékét. Ha éppen van állása, próbáljon jobban fizető állást keresni.

Mérleg

Ha most nem kell javíttatnia a járművét, ne menjen csak azért, mert valaki más vásárolt új járművet. A másokkal folytatott verseny anyagilag nem kifizetődő az ön számára.

Skorpió

Ez ena napon jó pénzt fektetni az új ismeretek tanulmányozása. Ha családos ember vagy, aki felelősséggel tartozik a gyerekeiért, megéri a tanulmányaikra fordított befektetés, ezért ezt meg kell tenned.


Nyilas

Nagyon jó lehetőséged lesz egy ház vagy autó vásárlására. Ne hagyd ki, mondják a csillagok. Nagyjából mesésnek tűnik a nap pénzügyi kérdésekben.

Bak

Ne féljen attól, hogy pénzt adjon kölcsön családtagjainak, idővel visszaadják majd. A csillagok úgy érzik, hogy ez a nap alkalmas hosszú távú vagy rövid távú örömutak megtervezésére barátokkal vagy  testvérekkel.

Vízöntő

Tiszteletben kell tartania mások öniránti aggodalmát, és viszonoznia kell azt. Ez segít sok jóakarat vagy áldás megszerzésében. Ne légy fukar. Ha a pénzed segíthet egy családtagnak, hajrá.

Halak

Ma a veleszületett természeted kerül előtérbe, így nyíltan segíteni fogsz másokon, főleg pénzzel. Képtelen leszel látni a szeretteid fájdalmait, ezért mindent megteszel értük.

X