Mai szerelmi horoszkóp, Április 20., Ma egy kissé kihívást jelenthet uralkodnia érzelmein

by admin

Bak

Kedves Bak, ma egy meglehetõsen fura szituációba kerülhet valakivel, ami ugyanakkor, talán a keleténél is közelebb hozhatja Önöket hirtelen egymáshoz, s bizony még az is megeshet, hogy az éjszaka folyamán lepedõakrobatikába fullad a dolog. Amennyiben szingli, úgy soha jobbkor, ugyanakkor, ha párban él, mindenképpen igyekezzen egyértelmûen a tudtára adni a próbálkozó idegennek, hogy már foglalt a szíve.

Bika

A mai nap bõvelkedhet a meghitt, örömteli pillanatokban, legalábbis szerelmi téren mindenképp, amennyiben nem merülnek el túlságosan nehéz témákba kedvesével, ugyanis, ez utóbbi esetben súrlódásokra lehet számítani. Ma inkább maradjanak könnyed talajon a beszélgetések alkalmával, s akkor az este igazán élvezetesen alakulhat.

Halak

Meglehet, kedves Halak, hogy valamiért a mai nap, valahogy egészen más szemmel kezdi nézni szerelmét, mint eddig. Talán egy régi, jó tulajdonsága miatt szeret bele újra, vagy esetleg egy olyan oldala fogja meg hihetetlen módon, melyet még azelõtt sohasem tapasztalt. Akárhogy is, mindenképpen adja tudtára, mennyire is örül annak, hogy olyan, amilyen!

Ikrek

Ma egy kissé kihívást jelenthet uralkodnia érzelmein, így ez jelentõs hatással lehet alakuló, vagy más meglévõ kapcsolatára, jó, de akár negatív értelemben is egyaránt, ezért különösen legyen óvatos, ha nyilatkozik, és nem akarja, hogy megbomoljon az Ön és szerelme közti harmónia. Az ilyen napokat egyszerûen jobb túlélni, mint megélni, higgye el!

Kos

A mai nap a romantika jegyében telhet, kedves Kos, amennyiben igyekszik nem nagy ügyet csinálni bizonyos apróságokból, s inkább arra koncentrál a kapcsolatában, ami jó. Higgye el, az esetleges problémákkal majd ráérnek késõbb is foglalkozni! A jelenleg pár nélkül élõ Kos számára egy igazi paradicsom lehet a mai nap ismerkedés szempontjából, amennyiben hajlandó a kötelezõkön kívül is kimozdulni, s egyszerûen csak jól érezni magát. A többirõl az univerzum gondoskodik!

Mérleg

Bármennyire is szeretné, hogy teljesüljön valami, ne feledje, vannak dolgok, amelyeket egyszerûen nem lehet erõltetni, s ennek megfelelõen, nem tehet más az ember, csak megvárja, amíg maguktól haladnak a saját útjukon. A jelen pillanatban magányos Mérleg ma megismerkedhet valakivel, akit, bár eleinte talán nem is tud igazán hova tenni, a nap végére mégis nehezen lesz képes majd feledni, sõt, talán nem is sikerül!

Nyilas

Ma könnyen kínos helyzetbe kerülhet, talán egy korábbi szerelmi szál miatt, kedves Nyilas, ám, amennyiben a váratlanság ellenére, képes megõrizni a hideg vérét, s így a helyén kezelni a szituációt, akkor még talán jól is jön a találkozás, mely alkalmával végre bizonyíthatja önmaga és a külvilág számára is, hogy a maga részérõl valóban lezárt ügyrõl van szó.

Oroszlán

Kedvese ma kissé furán viselkedhet, olyannyira, hogy talán nem is érti, mit és miért tesz pontosan úgy, ahogy, mindazonáltal, igyekezzen ne a miértet és a hogyant, hanem a végkifejletet nézni, az most sok mindenre választ adhat! A jelenleg párkeresõ Oroszlánok ma felfigyelhetnek valakire, akinek még nagy szerep juthat a szerelmi életüket tekintve a továbbiakban, így érdemes ébernek lenniük!

Rák

Ma egy kisebb sérelem érheti szerelme irányából, melyet Õ ráadásul, talán észre sem vesz, hogy elkövetett, s ez még inkább fokozhatja nem tetszését. Bármennyire is nem volt szép tõle, amit mondott, vagy tett, gondoljon arra, hogy valószínûleg, nem volt szándékos, ráadásul, valljuk be, senki sem hibátlan!

Skorpió

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma kevesebb idõt lesz alkalma szerelmével tölteni, mint amennyit szeretne, azonban a fõ az, hogy vannak egymásnak, s, hogy mindenben számíthat rá, így jelen körülmények között sincs oka a szomorúságra. Fogja fel úgy s dolgot, mint egy kapcsolati próbatételt, melyet, minél kevésbé vesz fel, annál könnyebben átvészelhetnek, s hamar, újra egymás karjaiban találhatják majd magukat.

Szűz

A mai nap folyamán, átmenetileg elválni kényszerülhet szerelmétõl, ami bizony most jobban megviselheti a szokásosnál, mindenesetre, ne szomorkodjon sokáig, kedves Szûz, higgye el, hamarosan újra együtt lehetnek! Addig is engedje el a dolgot, s koncentráljon a feladatra, akkor bizony az idõ is gyorsabban telhet a következõ találkozásig!

Vízöntő

A mai nap igencsak mély érzelmek keríthetik a hatalmába, melyek tovább mélyíthetik a szerelmét valaki iránt, aki talán már régóta fontos Önnek. Amennyiben ennek ellenére is menekült eddig e kapcsolat elõl, úgy talán itt az ideje, hogy felhagyjon ezzel, s megtegye a nagy lépést. Ha tartós kapcsolatban él, s kedvese irányába gyengül el, ne legyen féleszeg kimutatni újdonsült rajongását iránta! Fergeteges, szerelmes élmények forrása lehet gazdag érzelemvilága!

X