Mai szerelmi horoszkóp, November 27.

by intuicio

Kos

Az érzelmi stressz kezelése kihívást jelenthet ma. Figyelnie kell partnere érzéseire. Ne használjon kemény szavakat partnere felé. A szerelmi élet kiigazításai sokkal sikeresebbé teszik. Békésnek fogod érezni magad, ha a pároddal vagy.

Bika

Lehet, hogy nem dominálsz a szerelmi életben, bár hajlamos vagy parancsnoki pozíciót betölteni. Meg fogsz próbálni mindent megtenni, hogy partnered érzelmileg ragaszkodjon hozzád. Lehet, hogy a festés vagy az éneklés kifejezései járnak a fejedben. Lehet, hogy ma nem kapsz pozitív választ, de a jövőben biztosan.

Ikrek

Nagyon érzelmesnek érezheti magát ma, és így remélheti, hogy együtt lesz azzal a különleges valakivel, amint a munka véget ér. Lehet, hogy részt vesz szórakoztató tevékenységekben. Vígjátékot nézni vagy kedvesével együtt fog kiruccanni.

Rák

A csillagok úgy látják, hogy minőségi időt tölt el a lelki társával, és megpróbálja drámai módon kifejezni az iránta való szeretetét. Bevonhatja partnerét a főzésbe, és hajlamos lehet szórakoztató romantikus tevékenységeket folytatni. Kedvesed jól fogja érezni magát veled.


Oroszlán

Szerencsére az este stresszmentes és örömteli lesz kedvesének jelenlétében, aki nemcsak jó érzéssel tölti el Önt, hanem egy csodálatos beszélgetésbe is belekezd, amely növeli tudását. Ihletet kaphat a házastársától.

Szűz

Vicces hangulatban leszel, és hajlamos vagy kényeztetni a párodat. Bevonja partnerét néhány szórakoztató tevékenységbe. A nászút felidézése a napirendjén lesz. Az élet kevésbé lesz bonyolult és több időt tölthetsz kedveseddel.

Mérleg

A stresszes idegek enyhítésének egyetlen módja az, ha kedvesének társaságában van. Szerencsére a partnered élvezni fogja a kényeztetést amivel közeledsz felé. Itt az ideje, hogy hosszú távon elkötelezzétek magatokat. A házasság szerepelhet a terveitekben.

Skorpió

Békés pillanatokat keres a társával. A csillagok biztosítják, hogy kedvese segítségével nem lenne nehéz élvezetes, minőségi időt eltöltenie. Boldog éjszakátok lesz együtt.


Nyilas

Sikerül tetszenie a partnerét. A párkapcsolata tele lesz örömmel és elégedettséggel. A partnered megadja neked az érzelmi támogatást amire vágysz. Nagyszerű lesz az energia és az érzelem kezelése. Ajándékozásra is számíthatsz.

Bak

Lehet, hogy nyílt megbeszélést folytat élettársával az elvárásokról és a jövő tervéről. Elkezdheti a legcsodálatosabb életmód tervezését. Fel kell készülnie arra, hogy meghallgassa partnerét. A legfontosabb döntésnek közös döntéshozatalnak kell lennie.

Vízöntő

Kedvesének kényelmes mozdulataitól jobban fogja érezni magát. Ön lesz a legjobb ember, aki gondoskodik kedveséről. Most segítőkésznek kell lenned a partnereddel szemben. A megértés, a türelem és az elkötelezettség a zökkenőmentes kapcsolat biztosításának kulcsa.

Halak

Hatékonyan egyensúlyba hozza munkáját és élvezetet, és minőségi időt tölt el kedvesével. A dolgok ragyogóak lesznek, és javítja kapcsolatát. Ha filmet néz, vagy alapos vacsorát folytat kedvesével, boldog és magabiztos ember marad.

X