Általános jóslás

Minden választásnak megvannak a maga következményei. Döntened kell. Tovább lépsz az álmoddal, ha a baloldalt választod? Vagy a jobbat? A kevésbé járt utat választod, vagy azt az utat, amelyen sokan jártak előtted? Minden a te döntésed, csak a tièd.

Nem lesz olyan helyzet vagy személy, aki megteszi helyetted. Készülj fel, és ne hagyd ki ezt a kapcsolatot, mert ez egy döntő fordulópont. Légy erős, függetlenül attól, hogy melyik utat választod, értékes és tartalmas élményekben lesz részed.

Kapcsolatok

Egy kapcsolat fejlődésében az igazság pillanatához közeledsz. Mit választasz? Nyiss új lehetőséget a szerelmének; vagy továbbra is szenvedsz, mélyebbre menni és a kölcsönös szenvedély szerződéséhez kötni, vagy elhagyni? Ilyenkor vállalod a felelősséget legigazabb vágyaidért, és hallgatsz rájuk. Légy őszinte azzal kapcsolatban, amit hajlandó vagy megtenni, befektetni és adni. Akkor válassz. Nem hozhatsz rossz döntést.

Ha úgy döntesz, hogy tovább lépsz egy kapcsolatban, magad is tudod, hogy az tényeken és a helyességen alapul. Tudatos döntést fogsz hozni ahelyett, hogy egyszerűen csak azért döntenèl, mert nem akarsz egyedül lenni – vagy azért, hogy véget vess a dolgoknak, mert félsz a valódi kapcsolatok intenzitásától. Minden út elvezet a leckékhez, amelyekre bármilyen kapcsolatban szükséged van. Bármilyen döntést hozol is, az a szív őszintébb tapasztalataihoz vezet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X