Mai Tarot Jóslás, Február 22., Erőt érzel magadban, hogy túllépj a…

by intuicio

Kardok minden lapja arra tanít, hogy azok a gondolatok vagy az a gondolkodásmód, amely lelkesedéstől, szeretettől és odaadástól mentesek bármivel kapcsolatban, olyan valóságot képesek teremteni számunkra, ahol fájdalmas és kiábrándító események érhetnek utol bennünket.

Ezek az események nem a kegyetlen és rideg valóságra döbbentenek minket rá, hanem arra a tényre, hogy működik bennünk valami, ami lehetővé teszi ezek létrejöttét. Nem abból tanulunk, ha szenvedünk, hiszen egy boldog élet is telve van kihívással, mert állandóan meg kell birkóznunk azzal az ideával, akivé válni kívánunk.

A Kardok Hármas biztat, hogy ne engedj a csalódottság, a harag vagy a fájdalom érzésének, mert a nehéz helyzetek jelentik a legnagyobb ugrási lehetőséget önmagad megértése felé. Erőt érzel magadban, hogy túllépj a kiszolgáltatott szerepkörén, és végre tényleg kifejezd mások felé azt a tiszta és elismerésre méltó oldaladat, amellyel másokat is arra késztetsz, hogy ugyanígy bánjanak veled. A kapcsolatok szorosabbá válnak, a szeretet kötelékei megerősödnek, az érzéseinkből megbocsátás születik, ahogyan céljaink a kellemes élethelyzetek lesznek. Ha valóban változol, a világot változtatod meg.

Ha új dolgokat mutatsz, ami a megbecsülésről szól, az emberek követni kezdenek, és akik ezt megtanulják tőled, azok eszközkén használják majd a te képességed, az önmagukhoz való visszataláláshoz. Ezért megéri túllépni a fájdalmainkon.

X