Mai Tarot Jóslás, Június 30., A kitartás nem egy küzdelem állandósítását jelenti

Talán életünknek több olyan területe is van, amelyeket nagyon szeretünk.

Ott, ahol szenvedélyünk lakozik, ott vagyunk képesek mély meglátásokra és ügyességre is szert tenni. Ez a vonzalom kapcsolatot teremt számunkra egy olyan út lehetőségével, ahol napról napra egyre gyakorlatiasabbá válunk, ahol leleplezzük önmagunk előtt, hogy rendelkezünk a képességgel, amelyben könnyeden anyagi javakat teremtünk. De vajon elég-e a kitartó munka, hogy kiteljesítsük azt, amire vágyunk?

A kitartás nem egy küzdelem állandósítását jelenti, amelytől talán változtathatunk egy helyzeten. A kitartás egy gyönyörű szó annak az energiának a hosszú távú megtartására, amelyben a fejlődésünk és gyarapodásunk nyitja lakozik. Amilyen bátran hiszünk magunkban, olyan bátrak lesznek cselekedeteink. Amelyik tett pedig az élettel való örömteli kapcsolatunkból fakad, felvirágoztatja eredendő felfedezésünket.

Ha hatékonnyá szeretnéd tenni ezt a munkát, akkor fokozatosan elkezded megtanulni a földerő használatának kiegyensúlyozott módját, vagyis akkor terem a gyümölcs, amikor már tudjuk, mit is kezdjünk vele.

Talán ezek is érdekelhetnek