Talán életünknek több olyan területe is van, amelyeket nagyon szeretünk.

Ott, ahol szenvedélyünk lakozik, ott vagyunk képesek mély meglátásokra és ügyességre is szert tenni. Ez a vonzalom kapcsolatot teremt számunkra egy olyan út lehetőségével, ahol napról napra egyre gyakorlatiasabbá válunk, ahol leleplezzük önmagunk előtt, hogy rendelkezünk a képességgel, amelyben könnyeden anyagi javakat teremtünk. De vajon elég-e a kitartó munka, hogy kiteljesítsük azt, amire vágyunk?

A kitartás nem egy küzdelem állandósítását jelenti, amelytől talán változtathatunk egy helyzeten. A kitartás egy gyönyörű szó annak az energiának a hosszú távú megtartására, amelyben a fejlődésünk és gyarapodásunk nyitja lakozik. Amilyen bátran hiszünk magunkban, olyan bátrak lesznek cselekedeteink. Amelyik tett pedig az élettel való örömteli kapcsolatunkból fakad, felvirágoztatja eredendő felfedezésünket.

Ha hatékonnyá szeretnéd tenni ezt a munkát, akkor fokozatosan elkezded megtanulni a földerő használatának kiegyensúlyozott módját, vagyis akkor terem a gyümölcs, amikor már tudjuk, mit is kezdjünk vele.

X