Mai Tarot Jóslás, Május 13., Tedd magad függetlenné

A levegőerő és maszkulin energiáink magas szintű egyensúlyra lépése: saját férfi megnyilvánulásaink vagy életünk férfi szereplőinek kifejezőerejének fejlesztése saját férfi energiáink fejlődése által.

Ő az, aki megtalálta az Igazságot, amelyhez egy életen át tartani tudja magát. Ő az, aki állandóan képviseli az Igazságot anélkül, hogy másokat sértene. Ő az, aki kellő távolságot tud tartani, hogy megőrizze személye egységét. Ő az, aki az intuitív módon érkező és felvillanyozó ihletettséget megragadja, és követni tudja. Ő az, akinek jó eszközei vannak ahhoz, hogy küzdjön másokkal, de mégsem teszi, mert kiállta a próbát.

Követi, amit legmagasabb rendűnek vagy legjobb minőségűnek tart, és ennek érdekében megfontoltan megválogatja, mi kerülhet be az életébe. Bár nem mindig tűnik barátságosnak, szíve azonban telve van hittel és reménnyel, pozitív érzésekkel, mert ami megfogan benne idea vagy ötletek szintjén, ő azt akár életfeladatnak is tekintheti, és egy pillanatra sem vonja kétségbe magát, illetve elképzeléseinek kilétét. Több időt kellene fordítanod arra, hogy inkább a fent említett, számodra kívánatos és kevésbé gyakorolt tulajdonságokra fektesd a hangsúlyt.

Tedd magad függetlenné és egyedivé a világtól, mert egyedül rád van szükség ahhoz, hogy elméd nagyszerű kitárulkozása egyedi formát öltsön.

Random Posts