Ebben a helyzetben bizonyosan nagyobb személyes függetlenségre és térre van szükségünk a fejlődéshez.

Jelenlegi körülményeink határait talán már túl szűknek érezzük, és hamarosan döntenünk kell az egy helyben topogás, vagy az elindulás között. Van úgy, hogy bizonyos helyzetekben nagyobb határozottságra van szükségünk ahhoz, hogy visszanyerjük az irányítást a saját életünk felett. Ez persze azzal jár majd, hogy el kell hagyni a biztonságos környezet és új körülmények között kell boldogulni. A most meghozott döntések fontos fordulópontot jelenthetnek a jövő szempontjából, ha azonban van még bármilyen befejezetlen ügyünk a múltból, zárjuk azt le, mert az elvarratlan szálak szétszórják az energiáinkat és megnehezítik az új dolgok beáramlását.

A megtisztulásnak, a helyzetek letisztulásának fontos szerep jut a közeljövőben. Egyelőre még csak a változások előszelét éljük, és tudnunk kell, hogy az út nem lesz mentes az akadályoktól és átmeneti visszaesésektől. Bár ilyenkor nagy erők szabadulnak fel, de ezeket jól kell koncentrálnunk, ahhoz, hogy végig vigyük elképzelésünket, és megtaláljuk a legmegfelelőbb útirányt. Időnként meg kell állnunk, újra át kell gondolnunk a helyzetünket, főleg a részletkérdéseket.

Le kell győzni a türelmetlenséget és újra és újra vissza kell nyernünk az egyensúlyunkat és nem szabad, hogy a nem várt nehézségek elsodorjanak minket a kitűzött céltól.

X