Mai útmutatás, Július 6.: Nyitott vagyok a változásokra, amelyek most az életemben zajlanak

Ne küzdjetek a változások ellen, amelyek most zajlanak az életetekben.

Ezek olyan változások, amelyek elvezetnek azokhoz a dolgokhoz, amelyeket az univerzumtól kértél. Az imáitok hamarosan meghallgatásra találnak a most zajló változások miatt, ezért ezt szem előtt tartva legyetek gyengédek magatokkal ezekben az átmenetekben. Elengedhetetlen, hogy el tudjátok engedni a múltat és eléggé jelen legyetek ahhoz, hogy üdvözölni tudjátok a jövőtöket.

Ez egy új ciklus kezdete számotokra, és ezek a változások azok a katalizátorok, amelyekre vártatok. Az életetekben most zajló dolgok azért történnek, mert képesek voltatok integrálni a megtanult leckéket és alkalmazni azokat az utatokon. Az univerzum szeretettel és felhatalmazással válaszol. Arra bátorítunk, hogy maradj a földön a bekövetkező változások során és hagyj magadnak mozgásteret, hogy elfogadd a váratlan dolgokat.

Ne védekezzetek annyira a dolgok miatt, amik most történnek az életetekben. Ne feledjétek, hogy az élet nem veletek történik, hanem értetek történik. A következő 3 hét emlékeztető lesz arra, hogy mi minden történhet, ha teljes mértékben a növekedés és a felemelkedés szolgálatába állítod magad.

#Megerőstés mára : Nyitott vagyok a változásokra, amelyek most az életemben zajlanak.

Talán ezek is érdekelhetnek