Mától október 8-ig kezdődik egy nagyon sikeresnek tekinthető időszak. Olyan időszak, amikor az ember gyorsan és magabiztosan teljesítheti vágyait.

Bika

Az asztrológusok azt ígérik, hogy ez a Bika számára a teljes harmónia időszaka lesz. Nem véletlenül dolgoztál annyit az utóbbi időben, de néha elfelejtettél pihenni. A szerencse ebben a rövid időszakban többször is elárasztja a Bikákat. Ilyen szerencsét nem gyakran találunk! A nagy győzelem végre eljön az Ön számára – pénzügyileg, vagy erkölcsileg és érzelmileg. Talán van valami dédelgetett vágyad, amit már régóta vársz, hogy valóra váljon. Nos, október elején ez valósággá válhat!

Szűz

A Szüzek mindig kemény munka árán érnek el sikereket, de a sors nem feledkezik meg róluk, amikor ezekben a napokban ajándékokat küld a csillagjegy szülötteinek. Az univerzum mindig megjutalmazza a Szüzeket, ha ők maguk kérik, és ne feledjék, hogy minden győzelemhez sok munka is kell. Mint a zodiákus minden képviselőjének, a Szűznek is megvan a maga dédelgetett vágya, amelyet inkább nem fed fel mások előtt. Örüljetek, Szüzek, mert kívánságotokat meghallgatja az Univerzum, és 100%-ban teljesülni is fog. Boldogok lesztek, mint a kisgyerekek, és boldogságotok meg fogjátok osztani másokkal.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata romlani kezd március 26-tól kezdődően

Mérleg

Ebben az időszakban a Mérlegek minden kételyüket háttérbe szorítják, élvezik a megérdemelt figyelmet, áradnak majd az ötletektől, és megkapják, amit megérdemelnek a sorstól. Ezek a napok tele lesznek szerencsével és boldogsággal, és a Mérleg már régóta megérdemel több ilyen finomságot. Rá fognak jönni, hogy határozottan jó úton járnak, és egyenesen a legnagyobb céljaik és álmaik felé haladnak.

Bak

A Bakok nem szoktak bizonyítani, ők már tudják, mit érdemelnek ebben az életben. Legfőbb tulajdonságaik – az elszántság és a kitartás – segíteni fogják őket abban, hogy az elkövetkező napokban vezetőkké váljanak. A Bakok mindig megkapják, amit akarnak, nem kételkednek az erejükben, és szilárdan a földön maradnak. A személyes kapcsolatok terén azonban egy kicsit több szerencsére van szükségük, és pontosan ez fog történni velük az elkövetkező napokban. Szerencse mosolyog rájuk egy szerelmi tervvel!

X