Néha a másik felünk olyan dolgokat tesz, amelyek szenvedést okoznak nekünk, de mi megbocsátunk nekik és elfelejtjük. Azonban nem minden csillagjegy tanul a hibáiból, és ismét tönkreteszi a szeretett személy bizalmát. Az ilyen emberek soha nem fognak megváltozni. Az asztrológia segít kideríteni, mely csillagjegyeknek nem szabad második esélyt adni.

Kos

A Kosok a tűz elemhez tartoznak, ami nagyon makacs és arrogáns személyiséggé teszi őket. Soha nem ismerik be a hibáikat, még akkor sem, ha tudják, hogy tévedtek. A Kos javíthatatlan, mert még ha be is ismerik a hibájukat, és megígérik, hogy nem követik el újra, hamarosan újra elkövetik.

Bika

A Bikák nem tudják sokáig kínozni a lelkiismeretüket. Azonnal elismerik bűnösségüket és megbánják. A Bika nagyon ritkán hagyja szenvedni a szeretteit. Biztosan megérdemel egy második esélyt, de nem valószínű, hogy szüksége lesz rá, mert ha a hiba súlyos, a Bika valószínűleg kezdeményezni fogja a kapcsolat felbontását.

Ikrek

Az Ikrek beismerhetik a hibájukat, de gyakran nem világos, hogy valóban beismerték-e a hibát, vagy a megbocsátás aktusa a fontos számukra. Nagyon gyakori, hogy az Ikrek megcsalják a szerelmüket, de hallgatnak róla, hogy ne okozzanak fájdalmat a másik felüknek. Megpróbálhatsz adni nekik egy második esélyt, de csak az idő fogja megmondani, hogy hiába volt-e vagy sem.

Rák

A Rák mélyen törődik a szeretteivel, és ritkán tesz rosszat. De ha már bűnös, valószínűleg csak egy idő után ismeri be, mert egy szeretett személy elvesztése az apokalipszishez hasonlítható számára. A rákok mindenképpen megérdemelnek egy esélyt a jóvátételre.

Oroszlán

Az oroszlánok természetüknél fogva nagyon arrogáns személyiségek, mindig azt teszik, amit akarnak. Még akkor sem aggódnak emiatt, ha a tetteik miatt a szeretteiknek szenvedniük kell. Nincs értelme második esélyt adni egy Oroszlánnak.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

Szűz

A Szüzek ritkán bántják a szeretteiket. De ha hibáznak, mindent megtesznek, hogy megbocsássák nekik. A 12 jegy közül a Szűz az, aki megérdemli a második esélyt.

Mérleg

A Mérlegek ritkán tesznek rosszat, de ha mégis, akkor nem ismerik be a bűnösségüket, bármennyibe is kerül. A Mérleg szerettei hozzászoknak az állandó hazudozásukhoz, és egyszerűen nem vesznek tudomást a vétkeikről. Nincs értelme második esélyt adni a Mérlegnek.

Skorpió

A Skorpiók a legnagyobb valószínűséggel megcsalják a szeretteiket. Folyamatosan flörtölnek a kívülállókkal, és szeretik az extra figyelmet. Csak 2 kiút van: vagy folyamatosan megbocsátani a hűtlenséget, vagy elválni.

Nyilas

A lelkes Nyilasok gyakran követnek el hibákat. Lehet, hogy eltitkolják egy szerettük elől, de a szívük mélyén mindig elismerik a hibájukat. Természetesen egy Nyilas megérdemel egy második esélyt, de ha ismét bűnös, akkor jobb, ha nem kezdünk vele kapcsolatot.

Bak

A Bakok ritkán cselekszenek úgy, hogy megbántsák a szeretteiket. Ugyanezt követelik a másik felüktől is, mert soha nem tudnak megbocsátani egy árulást. A Bakok megérdemelnek egy második esélyt, mert bármit megtesznek azért, hogy elnyerjék szerelmük bizalmát.

Vízöntő

A Vízöntő soha nem fogja megbánni a rossz tetteit, mert nagyon makacs. Azonban nagyon felháborodik, amikor egy másik személy nem bocsát meg neki, és elhagyja őt. A Vízöntők megérdemelnek egy második esélyt.

Halak

A Halak nagyra becsülik a szeretteiket. Ha megbántják egy szerettüket, nem tudnak megbocsátani maguknak. A Halak partnerei nagyon bíznak bennük, és ha hibáznak is, mindig adnak nekik egy második esélyt.

X