Minden hónapnak megvannak a maga veszélyes napjai. Ez alól a november sem kivétel, ezért mielőtt elkezdenéd tervezni a jövőre vonatkozó dolgokat, jobb, ha kideríted, mely napok lesznek a legkedvezőtlenebbek.

November 8. – Növekvő Hold a Bakban

A növekvő Hold a Bakban szinte mindig rossz. Az növekvő Hold rendkívül negatívan kapcsolódik a földi elemek energiájához. Ez egy nagyon veszélyes nap a fizikai és szellemi aktivitás szempontjából egyaránt. Ezen a napon nem szabad hosszú utakat tenni. Nagyon kedvezőtlen nap ez a veszekedések és a visszaélések számára. Ha valamiben nem értesz egyet egy szeretteddel, jobb, ha nem provokálsz konfliktust.

November 10. – Merkúr és Mars

E két bolygó együttállása mindig sok problémát és veszélyt hoz magával. November 10-e a hónap egyik legveszélyesebb napja. A Merkúr és a Mars megzavarja az üzletet, és minden lehetséges módon megkeseríti az emberek életét. Sokan idegesek, negatívak, nagyon lobbanékonyak lesznek. Ezen a napon jobb, ha nem hagyatkozunk a véletlenekre, és nem vállalunk kockázatot a pénzügyi szektorban. Állíts le mindenféle költekezést. Tartsd szemmel a pénzügyeidet, és ne kockáztass hiába.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X