2022-ben egyes csillagjegyeknek az év bizonyos hónapjaiban több szerencséjük lesz, egyesek megtalálják életük szerelmét, mások pedig sikerrel járnak a karrierjükben. Minden csillagjegynek lesz legalább egy szerencsés hónapja az új, 2022-es évben.

Tűz – Kos, Oroszlán, Nyilas

A Kosoknak júliusban és augusztusban valóban óriási szerencséjük lesz (és nemcsak a pénzzel, hanem a szerelemmel is). Ezután lehetőségük lesz javítani az életmódjukon és stabilizálni a pénzügyeiket. Az oroszlánoknak novemberben és decemberben sok lehetőségük lesz. Ebben az időszakban sok szerencséjük lesz a társasági életben, a barátságokban és a szakmai kapcsolatokban. A barátaik segítségével képesek lesznek másik munkát találni. A Nyilas szerencsés hónapjai a március és április. A Nyilasoknak kitartónak, ambiciózusnak kell lenniük, és igyekezniük kell többet kihozniuk az életből, mert nagy esélyük van arra, hogy sikeresen véghezvigyék egyik legbonyolultabb és legdrágább tervüket.

Föld – Bak, Bika, Szűz, Szűz

A Bika jegyében született emberek áprilisban és májusban jól fogják érezni magukat. A munkahelyükkel, munkakörülményeikkel és fizetésükkel elégedetlen embereknek nagy esélyük van arra, hogy a jövőben javítsanak a helyzetükön. A Bakok számára a december és a január lesz 2022 legsikeresebb hónapja. Az asztrológusok azt tanácsolják nekik, hogy ne halogassák, és nyissanak új lapot az életükben. A Szüzek augusztusban és szeptemberben érzik magukat a legjobban. A nyár utolsó része az év legszebb időszaka lesz, és a reményeik és álmaik könnyebben teljesülnek majd. Augusztusban még a nagy terveket is könnyű lesz megvalósítani, különösen, ha a Szüzeknek sikerül az év első felében spórolniuk.

Levegő – Vízöntő, Ikrek, Mérleg

Az Ikrek szakmailag sikeresek lesznek, májusban és júniusban sikerélményt kapnak. Érzelmi szempontból 2022 elég érdekes lehet számukra. Az Ikreknek januárban és októberben különösen oda kell figyelniük, vigyázniuk kell, hogy ne pazarolják az energiájukat, hanem arra koncentráljanak, amit akarnak, és azt el is érjék. A Vízöntők januárban és februárban szerencsések lesznek. Ennek a csillagjegynek a képviselői májusban és júniusban könnyedén leküzdenek minden akadályt, amely szakmai életükben megjelenik, és minden rájuk bízott feladatot teljesítenek. Az ősz a Mérlegek évszaka, az az időszak, amikor elemükben érzik magukat. Szeptember 9. és 30. között jó híreket kapnak a levegő jegy képviselői. Ez lehet egy munkahelyi előléptetés vagy egy új szerelem, amely megjelenik az életükben.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 21., A Hold támogat minket!

Víz – Halak, Rák, Skorpió

A víz jegyűeknek bizonyos időszakokban az életük minden területén nagy szerencséjük lesz. A Rákok júniusban és júliusban tele lesznek élettel és új lehetőségekkel – ezektől a hónapoktól kezdve mindenben szerencsések lesznek, amit el akarnak érni, többet utazhatnak, és a munkahelyükön is lehetőségük lesz érdekesebb projektekbe bekapcsolódni. A Skorpióknak októberben és novemberben sok szerencséjük és sikerük lesz, megváltoznak a kilátásaik, és olyan bevételi forrásokra bukkanhatnak, amelyekre az elmúlt években nem számítottak. A Halak februárban és márciusban a saját vizükön úsznak majd. A Halak kreatív emberek, és ez a tulajdonságuk hasznos lesz számukra áprilisban és májusban. A szokásosnál gyakrabban fogják védeni az álláspontjukat, ami szakmai előnyökkel jár majd számukra. A független Halaknak esélyük van új kapcsolatot kezdeni, és talán meg is találják a nagy szerelmet. Azok, akik már kapcsolatban élnek, teljes mértékben élvezni fogják az októbert.

X