Izgalmas asztrológiai hét áll előttünk, tekintettel arra, hogy még mindig a Merkúr retrográd hatása alatt állunk, és szeptember 25-től a Mérleg jegyében lévő újhold vár ránk. Az őszi napéjegyenlőség vagy az ősz eleje, szeptember 22-e azonban a legerősebb energetikai hatást fejti ki. Íme a 3 csillagjegy, amelyik a legboldogabb lesz az őszi napéjegyenlőség idején!

Kos

Nincs jobb érzés, mint tudni, hogy minden feladatot elvégeztél. Most már készen áll a lazításra, tekintve, hogy mentes vagy a kötelezettségektől. Élvezni fogod a szeretteid társaságát, könnyen kapcsolatba kerülsz másokkal és meg akarod majd hódítani valakinek a szívét. Magabiztos és szellemes leszel, könnyen motiválsz másokat, és cselekvésre sarkallod őket. Többek között új szerelmet hozhat az őszi napéjegyenlőség.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Bika

A romantikus Vénusz a szerelem, a szenvedély és az élvezetek ötödik házát fogja uralni, és ez valószínűleg azt jelenti, hogy jó időket élsz át valakivel, aki elragadta a szívedet. De az őszi napéjegyenlőség idején arra is lehetőség nyílik, hogy több időt szentelj magadnak és az igényeidnek. Improvizálni fogsz, spontán leszel, a szerelem és a romantika lesz a társad. Emellett a karrier szempontjából is produktív időszak vár rád – nagy a valószínűsége annak, hogy az elképzeléseidet jóváhagyják, és stabil bevételre tehetsz szert.

Rák

Izgalmas szerelmi hírek várnak rád. Lehetőség van többek között munkahelyi előléptetéssel kapcsolatos információk fogadására. A Hold fogja uralni a pénz és a stabilitás második házát, ami azt jelenti, hogy bevételnövekedés vár rád. Itt az ideje, hogy új lapot húzz fel a karrieredben! Emellett az ősz energiája arra ösztönöz, hogy újjárendezd az otthonodat, és több pozitív energiát vigyél bele.

X