Ezen a héten sokaknak lesz lehetőségük elképzelt céljaik megvalósítására a Marson elhelyezkedő holdháromszögnek köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy ha még mindig nem vagy biztos abban, hogy cselekszel-e vagy sem, tudnod kell, hogy ez a megfelelő pillanat a cselekvésre. A Hold helyzete képessé tesz arra, hogy önállóan gondolkodj, és olyan kritikus döntéseket hozz meg, amelyek nagy hatással lehetnek a jövődre.

Ráadásul ezen a héten érdemes szembenézni az igazsággal: amit tanulsz, az eszközül fog szolgálni a személyes fejlődésedhez. Az az erőfeszítés, amelyet ezen a héten teszel, attól függően, hogy melyik csillagjegyhez tartozol, útmutatást ad a további sikerekhez.

Ikrek

Csak egy kis reményre és optimizmusra volt szükséged ahhoz, hogy visszatérj a pályádra. Bár a múlt héten úgy tűnt számodra, hogy minden reménytelen, mégse ess kétségbe, mert ezen a héten minden jóra fordul! A jó hír nem érkezett még meg, de ha meghallod, biztosan ugrálsz majd az örömtől. Végre a régóta várt ötletek valóra válnak. Ez azt jelentheti, hogy megkapod a kívánt állást, annak ellenére, hogy még csak az előző héten határoztad el, hogy felmondasz. Néha abban a pillanatban, amikor úgy döntesz, hogy feladod, furcsa dolog történik – az univerzum megadja, amire szükséged van, ezért légy felkészült, mert pozitív dolgok várnak rád.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata romlani kezd március 26-tól kezdődően

Nyilas

Ezen a héten másképp alakulnak a dolgok számodra ebben a megvilágításban, így egyáltalán nem lesz furcsa, ha egy kicsit többet kezdesz fantáziálni egy bizonyos személyről, még akkor is, ha nem ismered őt eléggé. Érdekes, hogy ez a személy egy híres sztár lehet, akibe szerelmes vagy, de ez egyáltalán nem jelent problémát számodra. Ez azért van, mert hajlamos vagy fantáziálni, ez boldoggá tesz. A mindennapi problémák elől való menekülés és a fantáziában való elmerülés képessége irigységet okoz más csillagjegyekben.

Vízöntő

100 százalékosan eltökélt szándékod, hogy sikerrel járj abban, amit csinálsz, így nem csoda, hogy a csillagjegyek közül ezen a héten te leszel a legambiciózusabb. A siker iránti igényednek az az eredménye, hogy be akarod bizonyítani magadnak, hogy képes vagy rá és sikeresen megbirkózol a nyomással. Eddig alacsony volt az önbecsülésed, és nem volt reményed egy nagy cél elérésére. De ezen a héten a dolgok megváltoznak, és tudatosul benned, hogy nincs szükséged valakinek a jóváhagyására, hogy képes rá vagy és elég jó vagy a cél eléréséhez.

X