Most fontos felfedezéseket teszünk az életünk különböző területein, amelyek arra ösztönöznek bennünket, hogy a változást ott valósítsuk meg, ahol szükségünk van rá. Ezek a képek segítenek rájönni, hogy neked melyik területen van szükséged leginkább tanácsra.

1. kép esetén a tanács:

A szociális érzéked különösen aktív benned, és pozitív energiáid vannak a másokkal való együttműködésben. Ha válaszokat keresel, jó, ha gondolataidban a lehető legegyértelműbben fogalmazod meg a kérdésedet, hogy felfedezd a szükséges információkat. Abban az esetben, ha egy adott probléma nem a terv szerint halad, koncentrálj a lista következő prioritására.

2. kép esetén a tanács:

A tudásbővítésre való vágy aktív benned, és érdekel a hasznos kutatás. Karrier- és anyagi kihívásokkal is szembesülhetsz, talán a jelenlegi munkahelyed már nem felel meg az igényeidnek. A félreértések elkerülése érdekében érdemes időt szánni a helyzet elemzésére, mielőtt megbeszélést folytatsz egy közeli ismerőssel.

3. kép esetén a tanács:

A harmónia és kreativitás az, ami most rád jellemző, és élvezed a virágzó fantáziádat. Ha olyan helyzetekkel találkozol, amelyek próbára teszik a türelmedet, akkor érdemes észérvekkel megkérdezni magadtól, mi vezetett pontosan ehhez az eredményhez, mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonsz le, vagy impulzív módon cselekszel.

X