A Merkúr november 17-től december 5-ig erős pozícióban lesz. Az asztrológusok megmondják, milyen lehetőségek várnak az egyes csillagjegyekre ebben a közel három hétben.

Kos

A Merkúr segíti a Kosokat abban, hogy bizalmi kapcsolatokat alakítsanak ki a környezetükkel. Ez lesz a fő támasza e jel képviselőinek. A pénzügyi szférában nem várható támogatás, így önnek egyedül kell cselekednie, csak a tapasztalatára és a korábban megszerzett tudására támaszkodva.

Bika

A Bikáknak kellemes időszakuk lesz a tanulással, nyelvtanulással. A Merkúr segít nekik mindent menet közben megtanulni, és segít a Bikáknak abban is, hogy jó üzleteket kössenek. Remek alkalom lesz az utazásra, a helyváltoztatásra és akár új munkahely keresésére is. A Bikának csak egy kis óvatosságra és figyelemre van szüksége.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 27., Jól indul a hét!

Ikrek

Az Ikreknek össze kell szedniük magukat és cselekedniük kell, mert az év végén nem lesz jobb időszak a munka vagy a pénzügyi tevékenység szempontjából. November 16. és december 5. között e jegy tagjai jó irányba indulnak el, és erőteljes ugrást tesznek a siker felé.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X