Január 2.-tól a Merkúr a Vízöntő jegyében jár, ahol egészen január 25.-ig marad, amikor is retrográd mozgásban mozog a Bak jegyébe. Mielőtt retrográd mozgása megkezdődik, a Merkúr lehetőséget ad nekünk egy fényes jövőre!

Az asztrológusok szerint ez a szokatlan helyzet a kommunikáció bolygójával „megzavarja” a mindennapjainkat, de pozitív módon. Olyan új ismeretekre tehetsz szert, amelyek segítségével más szemszögből tekinthetsz az életre. Az asztrológusok azt jósolják, hogy a következő időszakban általában azon fogunk gondolkodni, hogyan tehetjük jobbá, fényesebbé és pozitívabbá a jövőnket.

Ebben az időszakban az értelem is felülkerekedik az érzelmeken, így egyes helyzeteket, amelyeket korábban kifejezett érzelmekkel közelítettünk meg, most racionálisabb szemszögből is szemlélhetünk. Ez fontos szerepet játszhat a döntéshozatali folyamatban, mert az embereket és a helyzeteket olyannak fogjuk látni, amilyenek.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Hátránya, hogy gyakran figyelmen kívül hagyjuk mások érzelmeit. Ne felejtsük el, hogy az empátia az egyik legfontosabb elem a kommunikációban.

Karrier terén a Merkúr Vízöntőben való tranzit időszaka bizonyul kedvezőnek, mert lesz bátorságunk reálisan és racionálisan bemutatni az elképzeléseinket. A napokban előfordulhat, hogy kidobod azt, amiről úgy gondolod, hogy már nem működik, és teret engedsz bizonyos újításoknak, amelyek előremozdíthatják a karrieredet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X