Merkúr Retrográd: Íme, hogyan hat ez a csillagjegyekre

Kos

Ez a hátráló bolygó mind az időbeosztásodra, mind a partnerkapcsolataidra hatással van, kedves Kos, ezért ahelyett, hogy megszokottan impulzív lennél, jól tennéd, ha megállnál és átgondolnád, mielőtt lépéseket teszel. A retrográd merkúr első felében valószínűleg megoldatlan párkapcsolati kérdések is felszínre kerülnek, ezért ezeket a kényes beszélgetéseket együttérzéssel közelítsük meg. Ezután nehéz lehet megtalálni a ritmust az időzítés szempontjából, ezért vigyázz, nehogy pácba kerülj egy vacsorafoglalásnál például.

Bika

Ebben a retrográd fázisban felborul az időbeosztásod, kedves Bika, ezért hagyj fel a fix jegyek iránti makacs hajlamoddal, és adj magadnak egy kicsit több rugalmasságot az időzítés és a termelékenységi szintek tekintetében. Használd ki ezt a lehetőséget arra, hogy felülvizsgáld a rutinodat, és elengedj minden olyan kötelezettséget, amely már nem szolgál téged. A hátráló mozgások arról is híresek, hogy a korábbi barátaidat is felszínre hozzák, ezért állj helyt, ha egy szellem a múltadból megjelenik, és második esélyért könyörög.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi Horoszkóp 2022 Októberre

Ikrek

Régi randizási terhek kerülhetnek felszínre, kedves Ikrek. Ez az iszapos nyílt dráma tényleg az idegeidre mehet. De csak azért, mert nem jutsz egyről a kettőre, még nem jelenti azt, hogy nem haladsz előre. Használd ki ezt a lehetőséget arra, hogy újra kapcsolatba lépj a múlt szikráival, és foglalkozz a befejezetlen ügyeiddel, hogy új inspirációknak teret engedve haladhass előre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek