Mi a teendőd augusztus 21-ig, amikor a Hold felkel?

Az újhold és a telihold közötti időszakot a növekvő hold fázisának nevezik – egy olyan időszak, amikor könnyen vonzhatjuk a kívánt változásokat az életünkbe.

Augusztus 9. és 21. között a Hold emelkedő fázisban van, a horoszkópból pedig kiderül, hogy most van itt az ideje, hogy megszabaduljunk a bajoktól, és haladjunk a jólét felé. Az asztrológusoknak van néhány tippje, hogyan lehet a szerencsét vonzani ebben a szakaszban:

1. Ne kételkedj a tudásodban és a képességeidben.
A Hold energiája bátorít, és bátran használd ki minden képességedet. Ne pazarold az idődet értelmetlen dolgokra, hanem koncentrálj a fejleszteni kívánt területekre.

2. Légy optimista.
A pozitív hozzáállás a siker kulcsa, és a Hold növekedési szakaszában új életútra indulhatsz, de fontos hinni abban, hogy minden rendben lesz. A pesszimizmus blokkol, és az optimizmus serkenti a növekedést.

3. Vedd körül magad pozitív emberekkel.
Ez egy ideális lehetőség a kapcsolatok megszakítására mérgező emberekkel és olyan emberekkel, akik blokkolnak és terhelnek. Tisztítsd meg az életedet a manipulatív, irigy és rosszindulatú emberektől. Próbálj időt csak olyan pozitív emberekkel tölteni, akik hisznek benned és motiválnak arra, hogy jobb legyél.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz Szeptember 28-án, Szerdán

A Hold augusztus 10.-én és 11.-én belép a Szűz jegyébe, és remek pillanatot hoz a kommunikációra, ami különösen pozitív hatással lesz a munkára. Ha csapatban dolgozol, vagy nagy döntéseket kell hoznod ebben az időszakban, akkor a szerencse mindenképpen a te oldaladon áll.

Augusztus 12. és 13. között a Hold a Mérleg jegyébe lép. Az asztrológusok arra figyelmeztetnek, hogy augusztus 13.-án vigyáznod kell, nehogy a pénteki nap megoldhatatlan hibák napjává váljon. A Hold augusztus 14.-én elhalad a Skorpió jegyében, és ez lesz az egyik legpozitívabb nap. A szombat kiválóan alkalmas új ismeretek és készségek megszerzésére, míg a vasárnapot, augusztus 15.-ét a szeretetnek és a kapcsolatok erősítésének kell szentelni.

Augusztus 17.-én a Hold a Nyilas jegyében lesz, és cselekvésre, szórakozásra, kalandra hív, augusztus 18.-án és 19.-én pedig, amikor a Bak jegyében lesz, elég feszült napod lesz, mert egyesek a meggondolatlan tevékenysége bajt okozhat. Ne hagyd figyelmen kívül az intuíciót, mert a belső hang megmondhatja, mit ne tegyél, és mit kerülj el. Augusztus 20.-án és 21.-én időben befejezed a munkát, és büszke leszel magadra. Összpontosíts a részletekre, és ez segít az önbizalom megszerzésében és a hibák elkerülésében.

Talán ezek is érdekelhetnek