Az élet egy pontján valami váratlan történik mindenkivel. Az asztrológia a csillagjegy alapján sikeresen meg tudja jósolni, mi történhet az emberek életében. Olvasd el, hogy az érettség új tapasztalatokat, bölcsességet, boldogságot vagy esetleg nosztalgiát és szomorúságot hoz-e számodra.

Kos

Már az öregedés gondolata iszonyatot okoz benned. De nincs okod aggódni, mert a Mars, az energia bolygó uralja a jeledet. Emiatt soha nem fog kifogyni az energiád. Amikor eléred a 40éves küszöböt, több alvásra lehet szükséged, mint amennyit megszoktál Az idő múlásával magabiztosabb leszel és a hozzáállásod is erősebb lesz. Hírneved az évek során növekszik, különösen, ha fiatalon megtanulod irányítani az impulzivitásod és a vérmérsékleted.

Bika

Attól félsz a legjobban, hogy vonzerőd csökkenhet. Igazi tulajdonságaid azonban a bájban és a barátságosságban rejlenek, amelyek időtlen tulajdonságok. Téged a Vénusz, a szeretet bolygója ural. Képes leszel boldoggá tenni azokat, akiket szeretsz. Bár megjelenésed megváltozik, sehol nem maradsz észrevétlen. Felnőttkorodban megalapozod azt a stabilitást, amely fiatal korodban még nem volt meg.

Ikrek

Ennek a jelnek a tagjait egyáltalán nem izgatja az a gondolat, hogy telik az idő. Ám az uralkodó bolygójuk, a Merkúr elegendő logikát, értelmet és intelligenciát ad nekik, így az Ikrek ésszerűen elfogadja az érettséget. Amíg nyitott és sokoldalú vagy, senki sem fogja észrevenni az életkorodat. Felnőttkorodban sok mindent megengedhetsz magának, amit ifjúkorodban nem tehetettél meg, mert több időd és több pénzed lesz.

Rák

Csak miután az ifjúkori szerelmi sebek meggyógyultak, ennek a jelnek a tagjai elkezdhetik élvezni az életet. A Hold uralja őket, az otthon szimbóluma, ezért erős szülői ösztönük van, és nagyon önfeláldozóak, amikor a családról van szó. Miután megalapozták magukat, rájönnek, hogy az érettség kellemes pillanatokat hoz számukra a családi körben. Az évek bölcsebbé és tapasztaltabbá teszik őket, és nagyobb hírnevet és anyagi biztonságot érhetnek el. Emiatt biztonságban és boldognak érzik magukat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X