A Mars szeptember 14-ig a Szűz jegyében áll, így észrevehető az energia hirtelen lelassulása. A hangsúly az egyes lépések részletein, folyamatain és elemzésén lesz. Ez az az időszak, amikor az energia megtisztul, időt spórolunk, szervezkedünk és előrelépünk.

A Mars aktiválja figyelmünket és ösztönzi a kritikus gondolkodást. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki elkötelezett valami mellett, sikereket érhet el, de a kapcsolatokban óvatosnak kell lennünk. Lehet, hogy túl kritikusak vagyunk társunkkal vagy barátainkkal szemben. Fedezd fel, mi vár ránk a munka, a szeretet és az egészség területén ebben az időszakban.

Munka

Minden kockát összerakunk, és végre látni fogjuk a dolgok teljes képét. Gyorsan és könnyen cselekszünk, hogy elérjük azt, amit el akartunk érni. Az önállóan dolgozó embereknek lesz a legnagyobb sikerük, különösen a Szűzeknek. Alkalmazkodunk a változáshoz, és aktiváljuk a bölcsességet és a találékonyságot. Ez az időszak a lakás felújítására és átalakítására is kedvező. Ez egy jó alkalom a jövedelem növelésére is.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

Szerelem

Gondosan válassza ki szavait, amikor a társával beszél, különösen a mindennapi élet helyzeteiről. A szerelem és a magánélet szenvedhet a munka miatt, de próbálja meg elkerülni, amennyire csak lehetséges. Ha elég keményen dolgozik, megtalálhatja az egyensúlyt. Ez az az időszak, amikor előfordulhat, hogy túl sokat kritizálunk és elítélünk másokat, és ez csak konfliktusokat hoz.

Egészség

Kerülje a gyorséttermeket és azokat az ételeket, amelyek rossz hatással vannak a hangulatára. Szánjon időt a testmozgásra, mert pozitívan befolyásolja az emésztőrendszert és az egész szervezetet. Fennáll a stressz felhalmozódásának veszélye, ezért meditáljon, töltsön több időt a természetben, és nyíltan beszéljen az érzéseiről.

X