Amikor pihensz, játszol és szórakozol, általában olyankor van az, amikor letöltöd a mennyből a legerősebb ötleteidet.

Ma kérd meg este Mihály Arkangyalt, hogy oldja fel a pesszimizmust, a félelem vagy az aggodalom függőségének minden alacsony energiáját. Használd az idődet kreatív és könyörületes módon.
Biztonságos számodra a pihenésre, a jó érzésre, a játékra, a szundikálásra vagy csak lazulásra szánt idő a családdal és a barátokkal. Ne feledd, hogy semmit sem csinálsz egyedül, Istened és az őrangyalaid védelmeznek, segítenek és támogatnak minden körforgásban.

Csodák akkor történnek, amikor eltávolodsz attól, ami történik, és hagyod, hogy egy felsőbb hatalom, Isten végtelen elméje, tökéletes megoldást hozza el számodra. Engedd meg magadnak, hogy eleget lazíts, ahogy a szimpatikus idegrendszerből a paraszimpatikus idegrendszerbe való áttérésre haladsz. Szórakozni, pihenni, szundikálni és lazulni sosem időpocsékolás.
Valójában olyan befektetés, amely felemeli a rezgésedet, vonzza hozzád az áldásokat, amelyeket keresel, és újraéleszti a tested és az elméd, amely olyan kreatívan zseniálissá változtat, amilyen valójában vagy.

És íme egy szentírás, ami inspirál téged:
Mindig légy örömteli. Soha ne hagyd abba az imádkozást.
1 Thesszalonians 5:16-17

Isten neked és rajtad keresztül dolgozik, amikor nem veszed túl komolyan az életet.
Minden rendben.

X