Amikor egy isteni utazó életútján belép a diadal kapuján, a győzelem virágait helyezik a vállára.

Az emberek ünneplik és tisztelik, aki kihívásokkal nézett szembe, az öregek és bölcsek tudják, és tárt karokkal fogadják. Ha egy helyzet padlóra küld, állj fel, rázd le magadról, és fedezd fel, mit tanultál belőle. Az nem kudarc, ha valami átmenetileg ledönt, csak akkor, ha ott maradsz. Tehát haladj tovább, és higgy magadban. Erről szól az igazi siker. Ismerd fel az eddigi életedben elért eredményeidet. Sokkal több van benned, mint amit el tudsz képzelni. A győzelem, a szerencse és a gazdagság karnyújtásnyira van tőled.

„Mire vágyik a szíved?” ez az a kérdés, amit Mihály arkangyal és az angyalok most feltesznek neked. Fontos válaszúthoz érkeztél az életedben, ahol döntéseket kell hoznod arról, hogy mit is akarsz valójában. Senki, még Isten és az angyalok sem hozhatják meg ezeket a döntéseket helyetted. Tölt némi időt magányban, csendes elmélkedésben, és nézz őszintén a szíved vágyaira, mert sok lehetőség áll nyitva előtted.

A jó hír az, hogy amint tisztán látod, a lehetőségek kapui könnyen megnyílnak. Az intuícióddal együttműködve fogsz táncolni: először meghallgatod a belső hangodat, majd az útmutatás alapján cselekszel. Bár az utad egy kicsit több munkával és kitartással járhat, mégis sima és békés lesz.

Te is, mint mindenki más, megérdemled, hogy boldog légy. Ez Isten akarata mindannyiunk számára. Boldogságod emeli a világ rezgését, és gyógyító energiát sugároz, bárhová is mész.

X