Mihály arkangyal üzenete Vasárnapra: Az égiek támogatása, csodás jelek

Mihály arkangyal üzenetével folytatódik ez a hét, aki arra kér, hogy bízd rá magad a Teremtőre és fogadd el az égi segítséget! Nem kell mindig mindenre tudnod és látnod a megoldást, megengedheted magadnak, hogy időnként egy magasabb tudatosságot engedj működni az életedben. Meglásd, csodákban lesz részed!

Van, amikor egyszerűen nincs elegendő információd ahhoz, hogy kitaláld a megoldást a felmerült problémádra. Talán épp most is van ilyen helyzet az életedben, és hiába agyalsz hetek,vagy hónapok óta, nem tudod, hogyan oldd meg. Nos, most azt üzeni Mihály arkangyal, hogy ideje elfogadni a támogatást a Teremtőtől és az angyaloktól.

Ehhez persze mindenekelőtt hitre és bizalomra van szükséged. Nem csak a Teremtőben, Istenben, az Univerzum végtelen bölcsességében kell hinned, hanem abban is, hogy egyáltalán létezik megoldás a problémádra. Ha ugyanis állandóan azon szomorkodsz, és azt mondogatod magadnak, hogy “még mindig nincs megoldás”, akkor ebbe teszed az energiád és ezt teremted meg. Ha viszont hiszel abban, hogy a helyzeted megoldódhat, mégpedig úgy, hogy minden résztvevő számára jó lesz a végkifejlet (azaz nyertes-nyertes helyzet jön létre), akkor ez lesz a tapasztalatod.

Tévhit, hogy a probléma felmerülését követően idő kell a megoldás megszületéséhez. A probléma valójában egy olyan kifejezés, amihez szorosan kapcsolódik a megoldás. És nem kell ennek a kettőnek időben távol lennie egymástól. Lehetséges, hogy amint jön a megoldandó feladat, akár azonnal legyen rá egy ötletes megoldás. Csupán azt a hitrendszeredet kell elengedned, ami ennek az ellenkezőjét teremti meg az életedben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek