A kommunikáció kissé nehézkes lehet, különösen, hogy közeledünk az év végén ránk váró retrográd Merkúrhoz. Emiatt előfordulhat, hogy a munkahelyi tárgyalásokkal foglalkozók speciális kihívások elé néznek. Bár úgy tűnik, hogy a dolgokat bizonyos mértékű rejtély övezi, sokat olvashatsz majd a sorok között. Bízz a képességeidben, beszélj és hallgasson figyelmesen, mert ezzel növelheted a bevételeidet.

Többek között a megnövekedett felelősségvállalás, amíg a Merkúr a Bak jegyében van, segíthet elkerülni a hibákat, és mindent időben elvégezni. Fontos az apróságokra figyelni, mert bennük rejtőzik a történések fő jelentése. Néhányan közületek óvatosan közelítenek mindenhez, ami majd kibontakozik. A karrier világában nem fogsz tudni nemet fogadni. Átlagon felüli üzleti érzékkel és kiváló szervezőkészséggel másokat is motiválsz.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek szórakoztató napjuk lesz március 27-én, hétfőn

Fontos, hogy kifejezd az ötleteidet, véleményedet és nézeteidet, mert ez segíthet előrehaladni a karrieredben. Légy közvetlen, de gondosan válaszd meg a szavaidat. Lehetséges néhány nehéz helyzet, de nem érzed magad túlterheltnek és szorongónak, mert mindez egy fontos életlecke lesz számodra, egy olyan változás, amelyet el kell fogadnod, hogy megtanulj valami fontosat a jövőre nézve.

Hogyan hat a Bakban lévő Merkúr az egyes csillagjegyekre?

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X