Ma a Merkúr bolygó megkezdi tranzitját a Bak jegyében és február 27-ig ott marad – különleges idő vár ránk a következő 20 napban. A Merkúr az elmét, a racionális gondolkodást, a kommunikációt, a tanulást, a kereskedelmet és az üzletet képviseli. Minden alkalommal, amikor ez a bolygó új jegybe lép, az asztrológusok szerint változások következnek be az említett területeken. Íme, hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre.

Kos

Számíts rá, hogy minden gondolatod a munkára összpontosul és új ismeretségek, képzések, üzleti utak, nagyobb kommunikáció a kollégákkal munka- és munkaidőn kívül is lehetségesek. Kerüld el az esetleges konfliktusokat.

Bika

Ebben az időszakban megnő a vágyad, hogy különböző területekről tanulj új dolgokat. Továbbfejlesztett kommunikáció vár rád a rokonokkal, különösen a szülőkkel és a gyerekekkel, valamint a felettesekkel. Lehetséges tanácsot kérni közeli emberektől, de te döntöd el, hogy engedelmeskedsz-e nekik vagy sem.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akik március 25-én szívfájdalmat élnek át a Mars Rákba lépése miatt

Ikrek

Tanulj, és hozd ki a legtöbbet a tehetségedből és a képességeidből. Az egészség megőrzése érdekében változtasd meg a rossz szokásaidat jókra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X