A Telihold az Oroszlán jegyében 2023. február 5-én érkezik, és az asztrológusok szerint pozitív hangulatot, szeretetet és bizalmat hoz majd. Ez az energia segíthet előrelépni.

Míg az Oroszlán energiának van egy mélyebb és értelmesebb oldala is, a Telihold idején fontos odafigyelni ennek a tűzjegynek néhány tulajdonságára. Más szóval, lehetőségünk lesz arra, hogy odaadjuk magunkat azoknak a dolgoknak, amelyeket szeretünk, és azt csináljuk, amit szeretünk, és ami pozitívan befolyásolja az életünket.

Az élet néha túl komolynak tűnhet, de a Telihold az Oroszlánban azért van itt, hogy emlékeztessen minket arra, hogy ideje ragyogni a belső fényünkkel, hogy azok legyünk, akik vagyunk.

Ebben a holdfázisban az Uránusz aktív, egy olyan bolygó, amely bizonytalanságot hozhat. Ez a bolygó arra is ösztönöz bennünket, hogy más szemszögből lássuk a dolgokat. Ne feledd, ha megváltoztatod azt a szöget, ahonnan a dolgokat nézed, a látott dolgok megváltoznak.

A nézőpont megváltoztatásával az is előfordulhat, hogy változtatni akarunk az életünk dolgain, vagy új módon kell megközelíteni a dolgokat. Előfordulhat, hogy hirtelen döntést hozunk, vagy végül úgy döntünk, hogy megteszünk egy olyan intézkedést, amelyen gondolkodtunk.

Amikor érzed a hívást, ne félj cselekedni ezen telihold alatt, mert Oroszlán merész magabiztossága és az a tény, hogy egyik bolygó sincs retrográdban, lendületet ad majd, hogy energikusnak érezzük magunkat, ahogy haladunk előre.

Érdemes azonban szem előtt tartani az Oroszlán-energia egyik mélyebb elvét, az egyszerűséget. Noha az Oroszlán a felszínen nagyképű és pompás tud lenni, az egyik jellemzője, hogy a dolgokat egyszerűvé teszi. Tehát ne felejtsük el, hogy néha a legegyszerűbb válaszok és a legegyszerűbb cselekvések lehetnek a legmélyebbek.

Bármi is történik veled a februári Oroszlán Telihold idején, térj vissza az egyszerűséghez. Hogyan lehet leegyszerűsíteni a helyzetet? Hogyan dolgozhatsz a legegyszerűbb válasszal?

Talán, ha az egyszerűségre összpontosítassz, és időt szentelsz annak, amit szeretsz, akkor pozitív energiát fogsz érezni, amely motiválni fog a folytatásra.

X