Kos

A hét legszerencsésebb napja:  április 20. csütörtök

Nyisd ki a szemed, és lásd a dolgokat olyannak, amilyenek. Ne láss át sebeken vagy kétségeken, még a félelmen sem, ami talán még mindig ott lappang álmaid szélén. Nyisd ki a szemed, és lásd, hogy bizonyos dolgokat ki kell szorítani az életedből, hogy tovább tudj haladni. Valamit el kell engedned, hogy üdvözölhesd a csodálatosat.

Ez egy szerencsés időszak. Ez a reménysugár segít felismerni, hogy most már csak azt kell elengedned, ami már nem igaz számodra. Engedd el, ami csak a helyet foglalja, és engedd meg magadnak, hogy megragadd ennek az új kezdetnek a varázsát.

Bika

A hét legszerencsésebb napja: április 20. csütörtök

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Térj vissza az igazságodhoz! Térj vissza abba a térbe, ahol élőnek érzed magad, és tudod, hogy bármire képes vagy, még akkor is, ha mindent meg kell változtatnod. Belépsz a csillagjegyed évszakába, ahol megtapasztalod, hogy a ragyogóan fényes Nap a csillagjegyeden keresztül haladva mély igazságot gyújt és cselekvésre szólít fel.

Tagadd meg, hogy ülj az álmaidon és a szenvedélyeiden, és ehelyett lépj bele a felismerésbe, hogy nálad van a kulcs ahhoz, hogy manifesztáld amire a szíved vágyik. A világ a tiéd; Hódísd meg.

Ikrek

A hét legszerencsésebb napja: április 20. csütörtök

Új kezdeted lesz, de ahhoz, hogy ez megtörténjen, lehet, hogy alkalmazkodnod kell néhány emberhez akik körülvesznek az életedben. A társasági élet mindig is rendkívül fontos része az életednek. Ők a családod.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

De meg kell győződnöd arról, hogy a körülötted lévők támogatni tudnak abban az irányban, amerre menni szeretnél, és nem vonják el a figyelmedet ettől. Győződj meg arról, hogy akik valóban támogatnak téged, és akiktől bátorítást keresel, azok valóban hasonló irányba tartanak. Túl messzire jutottál ahhoz, hogy az irigyek visszatartsanak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X