Kos

Megnyilvánulás: Sikeres karrier

Helyezz egy jádekövet a ruhádba vagy az íróasztalodra a nap folyamán. Miközben ismételgeted a megerősítést, tartsd a jobb kezedben, és vizualizáld a sikeredet.

Manifesztációs megerősítés: Sikeres vagyok.

Bika

Megnyilvánvalás: Felhatalmazás

Citrinnel a felhatalmazásért, használd ezt a követ a reggeli gyakorlatodban, amikor elképzeled magadat a lehetőségek aranyszínű fényével körülvéve.

Manifesztációs megerősítés: Én vagyok a sorsom teremtője.

Ikrek

Megnyivánulás: Tudatos szeretet

Fogj egy lila gyertyát és egy rózsakvarcot, véss egy szívet a gyertyába. Állítsd ezeket együtt az oltárodra, és szórd meg őket levendulával, miközben a mai megerősítésen meditálsz.

Manifesztációs megerősítés: Én vagyok a szeretet.

Rák

Megnyivánulás: Egy egészséges kapcsolat

A feltétel nélküli szeretet kövének, a morganitnak a bevonásával ismételd a napi megerősítést, és teremts teret az energiádban, hogy ugyanannyit kapj, mint amennyit adsz.

Megnyilvánulási megerősítés: Méltó vagyok arra, hogy szükségleteim teljesüljenek.

Oroszlán

Megnyivánulás: Idő

Ha egy darab fekete turmalint helyezel el a munkahelyeden, az segíthet abban, hogy hatékonyabban gazdálkodj az időddel. A megnyilvánulást ismételgetheted, miközben ránézel a munkanapod során a további manifesztáció érdekében.

Megnyilvánulási megerősítés: Minden időm megvan, amire szükségem van ahhoz, hogy sikeres legyek.

Szűz

Megnyivánulás: Egyszerűség

Végezz egy sétáló meditációt, menet közben ismételgesd a megerősítést. Fogj egy egyszerű követ a gyakorlatod során, amelyhez a nap folyamán visszatérhetsz, hogy segítsen emlékezni arra, hogy lelassíts és a jelen pillanatra koncentrálj.

Megnyilvánulási megerősítés: Megnyerem az egyszerű pillanatokat.

Mérleg

Megnyivánulás: Biztonság

Írd a nevedet egy papírlapra, és köss egy zsinórt az egyik végére. A másik végét kösd egy fa ágához az udvaron vagy az otthonod mellett, miközben ismételgeted a megerősítést.

Megnyilvánulási megerősítés: Biztonságban vagyok.

Skorpió

Megnyivánulás: Tisztaság

Vegyél részt egy tisztító meditációban, miközben egy pohár vizet helyezel az oltárodra vagy a szent helyedre. Adj hozzá egy ametiszt kristályt a további tisztítás érdekében. Képzeld el, hogy a víz tele van minden tisztasággal, amire vágysz; ha befejezted, idd meg, miközben elismétled a napi megerősítést.

Megnyilvánulási megerősítés: Másokkal szemben tiszta vagyok, és ugyanezt fogom kapni cserébe.

Nyilas

Megnyivánulás: Határozottság

A pirit segít a motivációban, az akaraterőben és a belső erőben. Ezt a kristályt vagy a ruházatodban helyezd el, vagy vásárolj belőle készült karkötőt. Gyakorlás közben összpontosíts a kőre, miközben tizenegyszer elismétled a megerősítést.

Megnyilvánulási megerősítés: Keményen dolgozom az álmaimért.

Bak

Megnyivánulás: Béke

Fogj egy fehér gyertyát és gyakorold a 4-7-8 légzéstechnikát, miközben a gyertya előtt ülve ismétled a napi megerősítést. Próbáld meg ezt legalább egyszer reggel és este elvégezni a legnagyobb eredmény érdekében.

Megnyilvánulási megerősítés: Elég vagyok úgy, ahogy vagyok.

Vízöntő

Nyilvánvaló: Türelem

Borostyánnal gyakoroljuk a belégzést egyszerre egy orrlyukon keresztül. Képzeld el, hogy a lélegzeted egészen a gerincedig ér, ahogy a hasad kitágul, majd lassan lélegezz ki, miközben a megerősítést ismétled.

Megnyilvánulási mgerősítés: Egyszerre csak egy napot fogok megtenni.

Halak

Megnyilvánulás: Támogatás
Fogj egy darab jáspist és egy makkot vagy egy nagy magot. Tedd mindkettőt a zsebedbe, és a nap folyamán négyszer tedd a kezed az alhasadra, miközben a napi megerősítést ismétled.

Megnyilvánulási megerősítés: Mindenem megvan, amire szükségem van.

X