Mit hoz számodra a Merkúr a Szűz jegyében augusztus 12. és 30. között?

A Merkúr augusztus 12.-én elhalad a Szűz jegyében. Konfliktusok, veszekedések, rossz energia és akár szakítások is lehetségesek. Másrészt a Merkúr nagyszerű légkört hozhat a karrier és a szakmai fejlődés területén. Ez a helyzet augusztus 30.-ig tart, amikor a Merkúr a Mérleg jegyébe lép.

Kos

Néhány Kos még mindig nem akarja legyőzni a makacsságát, ezért a személyes élet problémái tovább szaporodnak.

Bika

A bikák meglehetősen feszültnek érzik magukat, és állandóan kísérti őket az az érzés, hogy nem képesek megbirkózni a felhalmozódott problémákkal. Szükségük van a közeli emberek támogatására.

Ikrek

Az ikrek már nagyon közel állnak ahhoz a rejtély megoldásához, amely nagy problémákat okozott nekik. Képesek lesznek javítani az élethelyzetükön.

Rák

A rák az élet szinte minden területén boldogulni fog. Ez kedvező időszak számukra, ezért mindenképpen ki kell használniuk az összes érkező lehetőséget.

Szeretet

Az oroszlánok érdekes kalandokra számíthatnak. Valószínűleg a lakóhelyüket kell megváltoztatniuk, vagy más munkát kell keresniük.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Szűz

Sok Szűz számára elérkezett a rövid vagy hosszú út ideje. Ez megfelel nekik, és lehetőségük lesz a tudásuk jelentős bővítésére.

Mérleg

Ennek a csillagjegynek lesz miről beszélnie a családtagjaival és a rokonaival. A Mérleg kissé elkeseredett a váratlan hírek miatt. Az időszak kedvező lesz azok számára, akik magasabb szintre akarják emelni a kapcsolatot a partnerrel.

Skorpió

A Skorpiók nem hajlandók kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy teljes mértékben elköteleződjenek saját kreatív képességeik fejlesztése mellett. Több területet kezdenek el meghódítani.

Nyilas

A nyilas elnyeri a kívánt függetlenséget, és továbbra is határozottan halad a választott úton. Jelentős bevételnövekedésre és pénzügyi stabilitásra számíthat.

Bak

A Bak nagyon jó időszakon megy keresztül a szakmai területen. A gyors karrierbeli előrelépés nem kizárt.

Vízöntő

A romantikus szféra egyre jobban tetszik majd a Vízöntőnek. Személyes életük végre javulni fog, és sokkal boldogabbnak érzik magukat.

Halak

A halaknak intenzíven kell foglalkozniuk bizonyos bürokratikus kérdésekkel. Rendezze el az összes dokumentumot. Vigyázzon, mit ír alá.

Random Posts