Mit hoz számunkra április 27.-én a rózsaszín szuperhold?

A szuperhold egy olyan kifejezés, amely a földhöz legközelebb eső teliholdat jelenti, és amellett, hogy közel van hozzánk, egy másik okból is különleges – rózsaszínű holdnak hívják, mert tavasszal, a legvirágosabb és legromantikusabb időszakban világít meg minket.

Ez a Hold rendkívül hangsúlyosan fog megjelenni az égen, így teljes mértékben élvezheted a szépségét. Kráterei erős távcső nélkül is láthatóak lesznek.

Az asztrológusok rámutatnak, hogy a telihold napján, valamint néhány nappal április 27. előtt és után az energiája különösen intenzív lesz. Sok dinamikus és intenzív érzelem vár ránk, és ami most rejtve van az a felszínre kerül – a gondolatoktól az egészen a rejtett érzelmi vágyakig. Mivel ezúttal a rózsaszín telihold a Mérleg jegyében van, sok lehetőség adódik a lelked számára, hogy végre találjon némi megnyugvást és kényelmet.

A rózsaszín szuperhhold megköveteli, hogy egy kicsit kitűnj, egyedül maradj, pihenjen és időt szentelj önmagad számára. Ez az az évszak, amikor szükséged van az új energiára, amely megtisztítja a rossz rezgéseket, és pozitív érzésekkel tölt fel. Itt az ideje, hogy megvilágítsd jövőképedet és szándékaidat, továbbá megteremtsd a belső békét is.

Ez a hold arra ösztönz téged, hogy bővítsd a látókörödet és a perspektívádat.

Talán ezek is érdekelhetnek