Kos

Megnyilvánulás: Új barátok

Gyújts meg egy rózsaszín vagy narancssárga gyertyát, miközben hálás lélegzetet gyakorolsz, és hálát adsz az univerzumnak mindazokért a tulajdonságokért, amelyekről reméled, hogy azok megvannak. Fejezd be a megerősítés megismétlésével és mély kilégzéssel.

Megerősítés a mai napra: Magamhoz vonzom azokat, akiknek az életemben kell lenniük.

Bika

Megnyilvánulás: Promóció

Írj levelet, amelyben elfogadsz egy új előléptetést vagy pozíciót a karriereden belül. Hajtsd össze háromszor, és helyezd egy zöld gyertya alá, miközben megismétled a megerősítést.

Megerősítés a mai napra: Megnyílok, hogy elismerésben részesüljek a munkámért.

Ikrek

Megnyilvánulás: Utazás

Fogj egy képeslapot, egy régi repülőjegyet vagy egy képet az úticélodról. Tedd az oltárodra egy sárga gyertyával, miközben megismételed az napi megerősítést.

Megerősítés a mai napra: Elhatároztam, hogy a legteljesebb életet élem.

Rák

Megnyilvánulása: Intimitás

Vegyünk egy piros gyertyát, és kenjük be ilang-ilang olajjal. A maradékot vedd a kezedbe, és masszírozd be a hasad alsó részébe, a gyökércsakrádba, miközben ismételgeted a megerősítést, mélyeket lélegezve és a gyertyán meditálva.

A mai nap megerősítése: Kívánatos vagyok.

Oroszlán

Megnyilvánulás: Szerelem

Karcold be a „szerelem” szót egy lila gyertyába, hogy kifejezd a mélyen összefüggő kapcsolatot. Ahogy visszatérsz az oltárodhoz, ismételd meg a megerősítést, miközben elképzeled, hogy ez az új vagy jobb kapcsolat belép az életedbe.

Megerősítés a mai napra: Szeretnek és én is szeretni fogok.

Szűz

Megnyilvánulás: Új élmények

Ébredj korán, hogy lásd a napfelkeltét. Miközben a látóhatár feletti címert nézed, tedd a kezed a szívedre , és ismételd meg hétszer a napi megerősítést.

A mai nap megerősítése: Mindig változok.

Mérleg

Megnyilvánulás: Öröm

Tgeyünk citromot és rozmaringot egy vizespalackba. Miközben kombinálod, küldj bele öröm és a boldogság energiát, és ismételd meg a megerősítést minden alkalommal, amikor a nap folyamán iszol belőle.

Megerősítés a mai napra: A boldogság útját választom.

Skorpió

Megnyilvánulás: Új perspektíva

Helyezz sárga kvarcot a harmadik szemedre, miközben szent fürdőt veszel. Adj hozzá citromolajat a nagyobb áttekinthetőség érdekében, miközben azt képzeled, hogy régi hiedelmeidet vagy blokkjaidat elmossák.

Megerősítés a mai napra: Nyitott vagyok arra, hogy új módon érzékeljem magam és a világot.

Nyilas

Megnyilvánulás: Fontos beszélgetések

Használj akvamarint és teaolajat a fontos és kemény beszélgetések inspirálásához. Tartsd az akvamarint a zsebedben, miközben bekened a torokcsakrádat az olajjal. Ismételd meg a megerősítést, miközben meghatározod a szándékodat, hogy miről kell beszélned.

Megerősítés a mai napra: Mindig igazsággal és sikerrel beszélek.

Bak

Megnyilvánulás: Hála

Az esti órákban gyújts meg egy fehér gyertyát, és szórj rá fahéjat, közben  elismérelsz hét dolgot, amiért hálás vagy. Ismételd meg a megerősítést a végén, miközben megérinted a szíved.

Megerősítés a mai napra: Mindenféleképpen megtapasztalom a gazdagságot.

Vízöntő

Megnyilvánulás: Önelfogadás

Helyezz szantálfaolajat a szív- és torokcsakrádra, miközben a tükör előtt meditálsz és háromszor elismétled a megerősítést.

Megerősítés a mai napra: Minden, amire szükségem van, bennem van.

Halak

Megnyilvánulás: Intuíció

Ülj le a szabadban, és helyezd az ametisztet a tenyeredbe, miközben ismételgeted a napi megerősítést és elképzeled, ahogy belélegzed az univerzum minden tudását.

Megerősítés a mai napra: Megfigyelek, nem reagálok.

X