Nagyszerű napja lesz ennek a 3 csillagjegynek augusztus 3-án

Rák

Az elkötelezettség és a hűség ma próbára lesz téve, kedves Rák. És még ha néhány felismerés fájdalmas is, akkor is ezen a listán vagy, mert a végeredmény jó értelemben feldobja az agyad. A legtöbben azonban remekül fogjátok érezni magatokat a felismerés és a kinyilatkoztatás miatt. Ez akár egy hirtelen házassági ajánlat is lehet a párodtól, vagy az összeköltözésről szóló döntés.

A Halakban járó Neptunusz és Szaturnusz ma határozottan melletted áll. És amikor az átvonuló Hold a Halakba gördül, varázslatos mágiát ad a dologhoz. Csak arra ügyelj, hogy ne hagyd, hogy bárki is megszabja neked, mit csinálj a napoddal. Ez nem a munkahelyi kötelezettségekre vonatkozik, hanem a személyes élethelyzetekre, amikor a család vagy a barátok túlságosan is uralkodóak. Máskülönben elpazarolod azt a pozitív energiát, amit az univerzum küld feléd.

Továbbá, minél inkább a szeretet energiájára hangolódsz, és távolodsz a vágy energiájától, annál jobb lesz a napod. Ha szeretsz albumokat készíteni, a mai nap remek alkalom arra, hogy kreativitásodat oda engedd szárnyalni, ahová csak akarod. A költészet is megnyugtathatja a lelkedet.

Oroszlán

Legmélyebb gondolataidat és érzéseidet ne oszd meg ma senkivel, kedves Oroszlán. Hajlamos vagy arra, hogy becsapjanak. Talán ezért is kerültél fel erre a listára. Az univerzum meg akar védeni a bajtól. Csak győződj meg róla, hogy te is kiveszed a részed a munkából azzal, hogy ráhangolódsz az intuíciódra, és megállsz, mielőtt valami rosszból rosszabbra fordulna. Az Oroszlánban tartózkodó retrográd Vénusz a fő mozgatórugója ennek az energiának. Arra kér, hogy vegyél vissza a tempóból, különösen a szív és a szerencse ügyeiben. Jó dolgok azokhoz jutnak, akik várnak és nem kapkodnak.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A Hold a Vízöntőben (és később a Halakban) szintén a te kedvedben jár ma. Annak ellenére, hogy a Vízöntő az Oroszlánnal ellentétes csillagjegy, ma nagyon nagy a lehetősége annak, hogy váratlan barátok és ismerősök a segítségedre sietnek. Lehet, hogy nem is olyan helyzetről van szó, ahol megmentésre van szükséged, de mindenképpen olyanról, ahol érzelmi és mentális támogatásra van szükséged.

Ha úgy érzed, hogy hívást érzel, viselj ma barna kristályokat karkötő, medál vagy bármi más formájában. Amíg a bőrödhöz érnek, addig élvezni fogod a földelő és tisztító hatásukat. Obszidiánnal is helyettesítheted, ha van egy gömb a közeledben.

Halak

Kedves Halak, a pénz lesz ma a fő gondod. Néhányatokat egy hirtelen jött szerencse (nem mint a lottó, hanem inkább mint az ajándék készpénz vagy egy kedvezményes kupon) fogja ma meglepni. Mások olyan igazságot vagy lehetőséget fedeznek fel, amely hatalmas szerencséhez vezet a jövőben. Ez lehet egy új eszköz vagy weboldal, amely nagy hasznot hoz majd nektek és a karriereteknek. De lehet ez egy verseny is, ahol megmutathatjátok számos képességeteket.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Csak arra figyelj, hogy a Neptunusz szextil Plútó gyakran elhiteti az emberrel, hogy kiváló képességei vannak, holott azok csak közepesek. Az alázat soha nem volt jobb ötlet, mint ma. Miért növelnéd a szellemi tartalékodat a béna tartalmakkal? Mindannyian elboldogulunk az ilyen borzalmas visszaemlékezések nélkül is.

Helyezz ma egy váza virágot a munkaasztalodra, hogy pozitív energiát hozzon számodra. Csak győződj meg róla, hogy a vázában van víz. Ne akarj ilyenkor a halál és a bomlás energiájával szórakozni. A virágokat gyógynövényekkel is helyettesítheted, ha szeretsz főzni, használhatod őket.

X