Rák

Kedves Rákok, a mai nap rendkívül produktív lesz számotokra. Néhányan meg fogtok döbbenni, hogy mennyi mindent el tudtok végezni. Lehet, hogy ez egy új embernek köszönhető, aki új ötleteket és energiát hoz a csapatba. De az is lehet, hogy azért, mert szeretnéd gyorsan befejezni az unalmas házimunkákat, hogy szabadon megnézhess egy filmet, vagy elmehess a randira, amit már nagyon vársz.

A Halakban járó Szaturnusz ma erős hatással lesz rád. Összeveszhetsz a legjobb barátoddal, vagy hirtelen rájöhetsz, hogy túlságosan elnéző voltál a nagyon komoly indiszkrécióid miatt. A pillanat hevében stresszesnek érezheted magad, de amíg magasabb mércét tartasz magad elé, és a jó jövőt tűzted ki célul, addig képes leszel a megfelelő lépéseket megtenni magadért. Ezért szerepelsz ma a legjobb horoszkópuak listáján. Szükséged volt rá, hogy ezt halld.

Jót fog tenni, ha hazaviszel egy csokor napraforgót vagy vadvirágot. Utóbbiak önálló gyűjtése sokkal hasznosabb lesz, különösen, ha szeretnéd elengedni a rossz szokásaidat, és a komfortzónádból való pozitív kilépés energiájához igazodni. Tegyél apró lépéseket, és mielőtt észrevennéd, átléped a célvonalat!

Skorpió

Kedves Skorpió, ha semmi más nem megy, ne használj kalapácsot. Lehet, hogy ma felhúzod magad, de ne vegyél részt a harcban. Néhányatoknak ez az üzenet az oka annak, hogy a legjobb horoszkópuak listáján szerepelsz. Ezt azért kellett hallanod, hogy ne rossz szájízzel indulj a hétvégére. Minek veszekedni valakivel, aki már meg van győződve arról, hogy neked nincs igazad, neki pedig teljesen igaza van? Ez hatalmas időpocsékolás.

A Nyilasban járó Hold gyakran okozhatja, hogy úgy érzed, vakvágányra kerültél, vagy a kedvenc gyermek vagy az arany alkalmazott árnyékában vagy. De ne hagyd, hogy ez szíven üsse és elsorvasztja az örömödet. A Plútó a Bakban a sarkadban van, ahogy a Mars a Szűzben is. Amíg emlékszel a játékszabályokra, addig gond nélkül átjutsz a túloldalra.

Ha régóta nem beszéltél a nagyszüleiddel, a mai nap alkalmas arra, hogy megnézd őket, és érdeklődj az egészségükről és jólétükről. Akár be is ugorhatsz hozzájuk, ha a közelükben laksz. Másoknak nagy örömet fog okozni, ha úgy foglalkozol a testvéreiddel, mintha a barátaid lennének. Akár a bárba is elmehettek együtt koktélozni!

Halak

Erő, bátorság és jóakarat koronázza meg a napodat, kedves Halak. Ha valakivel összevesztél, ma nagy az esély a megoldásra. Egyeseknél a másik fél lesz az, aki elsőként nyújtja majd az olajágat. Mások számára a szeretet és az öröm lesz a nap középpontjában, függetlenül attól, hogy ki vagy mi van benne.

A Szaturnusz a Halak jegyében a Marssal és a Merkúrral szemben áll, ezek a fő asztrológiai energiák ma a számodra. A nehéz aspektusok ellenére a végeredmény kielégítő lesz. Majdnem olyan, mintha súlyokat húznál az edzőteremben. Nehéz, de a cselekedethez cél is kapcsolódik. Amíg nem feledkezel meg a prioritásaidról és arról, hogy mi a célod, addig ez az ellentétes energia segít ragyogóan formába lendülni.

X