A 2023. november 21-i energia azért van itt, hogy emlékeztessen bennünket arra, hogy áldásainkat éppolyan élesen kell védenünk, mint szeretteinket vagy otthonunk értékes tárgyait. Csak így léphetünk át a célvonalon, és csak így érhetjük el vágyainkat kegyelemmel és szépséggel. Természetesen négy csillagjegy jár a legjobban, ha erre az üzenetre támaszkodik. De a többi csillagjegy számára is van itt valami.

Mivel a Mérlegben álló Vénusz a fő asztrológiai mozgatórugó, arra ösztönöz minket, hogy a történet minden oldalát vegyük figyelembe, amikor társas helyzetekben kapcsolatba lépünk az emberekkel. A munkahelyedtől kezdve azon az előkelő klubon át, ahol teniszezel, egészen egy kerti grillezésig, minden olyan hely, ahol emberek találkoznak, az egyének pozitív és negatív oldalait is felszínre hozhatja. Ha a középpontban maradsz és odafigyelsz a részletekre, miközben a történet minden aspektusát fürkészed, ritkán találod magad nem kívánt drámában – és a jó öltözködés sem árt soha!

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

A Hold a Halak jegyében álló Neptunusz retrográd jegyében áll a nap másodlagos fókuszában. Ne lepődj meg tehát, ha az intuíciód extra felfokozott, és a kreatív oldalad kifejezésért kiált. Engedd ki ezeket az oldalaidat, és figyeld, ahogy (képletesen) színekben pompázva, ragyogóan és gyönyörűen festik meg a világot. Ez különösen igaz azokra, akik kreatív szakemberek.

Ha úgy érzitek, hogy hívást kaptatok, az energia jót tesz egy kábelvágási rituálénak is. Ehhez két fekete gyertyát használhatsz, és a kettőt egy zsinórral kötheted össze. Ezután rögzítsd őket egy sókörbe, és gyújtsd meg őket. Ahogy a zsineg elhamvad a gyertyák között, és azok végül elolvadnak és elpárolognak, egyfajta könnyedséget fogsz érezni a lelkedben. Vegyél egy fürdőt, ha végeztél, és aranyat érsz.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

Most pedig koncentráljunk arra a négy csillagjegyre, amelyeknek 2023. november 21-én a legjobb horoszkópjuk van.

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X