Nap a Skorpióban: Jó időszak a változásokra

Október 23 és November 22 között a Nap A Skorpió jegyében tartózkodik.

Míg a tehetségünkért, kifejezési módjainkért és tudatos vágyainkért felelős Fény a mások pénzével, befektetésekkel, hitelekkel, manipulációval, kapcsolatok mélységével, drámával, nagy változásokkal, műtétekkel, születéssel és halállal való foglalkozást szimbolizáló jegyben áll, addig lehetőség van kapcsolataink átvizsgálására és a szerettünkkel való kapcsolatunk elemzésére, ami nagyobb intimitáshoz és egy elmélyülő kapcsolathoz vezethet. Mindenesetre fontos, hogy ne fújjunk túlságosan apró és jelentéktelen dolgokat, és ne piszkáljuk őket, ezzel súlyosan megterhelve a kapcsolatunkat, és felesleges viszályt okozva a partnerünkkel.

Másrészt az időszak során nem kizárt, hogy komolyan odafigyelünk a pénzügyi helyzetünkre: Hitelt veszünk fel, sikerül visszafizetnünk egy adósságot, olyan emberekkel találkozunk, akik befektetnek a projektünkbe, új tevékenységbe kezdünk, vagy fontos beruházást hajtunk végre.

Ez az időszak jó a nagy változásokra, egy oldal lezárására, egy új lap megnyitására, tervezett műtétek elvégzésére, fogak gyógyulására, az egészségi állapot stabilizálására és a teherbeesésre is nagyon alkalmas.

A Nap Skorpió jegyben tartózkodása a Rák, a Halak és a Skorpió vízjegyűek számára lesz a legkedvezőbb, valamint azok számára, akiknek személyes bolygói vagy aszcendensük ezekben a jegyekben áll. A régi és nagyon gátló szokásokat és tevékenységeket levetik, és egy teljesen új és nagyon izgalmas útra lépnek. A szerelem terén ezek a jegyek nagy változásokra számíthatnak, amelyek tovább erősítik és megszilárdítják a szerelmükkel való közelségüket.

A Kos, a Nyilas és az Oroszlán tűzjegyekben jó pénzügyi lehetőségek adódhatnak ebben az időszakban. Valószínűleg új, ígéretes és jövedelmező projektet indítanak.

A föld jegyű Bika, Szűz és Bak jegyűek sincsenek kizárva abból, hogy szakmai téren olyan háttéralkukba keveredjenek, amelyek túlterhelhetik és zavarba hozhatják őket. Fontos, hogy igyekezzenek megőrizni a nyugalmukat, és ne kezdjenek olyan konfliktusokba, amelyeknek a végén nem biztosak a dolgukban.

A Vízöntő, a Mérleg és az Ikrek légjegyűek minden valószínűség szerint háttérbe szorítják a munkát, inkább a személyes céljaikat és az álmaikat követik. Kommunikatívak és társaságkedvelőek lesznek, és a megfelelő időben elérik a megfelelő embereket.

Talán ezek is érdekelhetnek