Napi horoszkóp, Január 11. Most nagyon oda kell figyelned a dolgaidra!

by intuicio

Kos
Ha megpróbálja az ellentétes oldalról nézni a helyzetet, akkor akaratlanul is megtalálhatja a kiutat. Próbáljon objektív maradni kedvesével, házastársával. Ne siessen csalódást okozni azoknak, akiket régóta ismer, egy új ember elnyeri a csodálatát.

Bika
Érezhet feszültséget, szorongást, amelyet nem lesz könnyű legyőzni. Ne engedjen a vitázás, a kapcsolatok elmagyarázása, az autóvezetés vagy a vásárlás izgalmának. A nyomás nagy része ismeretlen, de amikor új információkat keres, megtévesztéssel szembesülhet.

Ikrek
A körülötted élők biztonságban érzik magukat. Ne utasítsd el a tanácsot vagy a segítséget azoktól, akik hozzád fordulnak.

Rák
Jó alkalom nemet mondani egy unatkozó embernek, feladni egy felesleges dolgot. Ez egy olyan időszak, amikor érdemes feláldozni valamit és többet követelni magadtól. A rokonoknak éppen ellenkezőleg, a lehető legnagyobb figyelmet, melegséget kell biztosítanod.

Oroszlán
Tanuld meg kihasználni a véletlenszerű kedvező körülményeket barátok segítségével. Ne tervezze szigorúan a munkáját: a dolgok váratlanul megváltozhatnak. Ne legyen biztos semmiben – a rossz hír váratlanul segíthet, a jó hír pedig megzavarhatja a terveket.


Szűz
Ne engedjen a szomorúságnak: hajlamos lesz hülyeségekkel előállni. Ne vállaljon semmi nehéz és kellemetlen dolgot, ne kezdjen semmi újat, ne lépjen kapcsolatba azokkal, akiket nem szeret. Egy meggondolatlan szó rossz fényt vethet egy jó barátra is.

Mérleg
Energikus és magabiztos leszel: megrengeted a hegyeket, bár nem mindig ott, ahol és amikor kell. Ne veszítsd el a diplomáciát a kommunikáció során.

Skorpió
Nyugalmát megzavarhatják a nem tervezett gondok. Az esetleges problémákat el kell halasztani a következő napra. Különösen kerülje az idősebb emberekkel folytatott vitákat.

Nyilas
Nem kell mindent elhinnie, amit hall: tudatosan vagy ostobaságból, meggondolatlanság révén félrevezethet egy kolléga, egy barát vagy egy közeli ember. Ne hozzon fontos döntéseket, ne vegyen részt vitákban, konfliktusokban.


Bak
Nem a legjobb idő: ne ragadjon le a családi gondokban, ne oldjon meg bonyolult problémákat. Célszerű kerülni a nagyvállalatokat, idegeneket. Takarítson meg több erőforrást és pénzt. Kedvezőtlen idő az utazáshoz.

Vízöntő
Bár ez a nap egy kicsit kedvezőbb az Ön számára, mint mások számára, az üzleti ügyek intézésében nem szabad a feltétlen sikerre hagyatkoznia.

Halak
Munka, vezetés közben legyen óvatos. Ne kockáztasson megígérni valamit, elkötelezni magát – nehéz lesz betartani a szavát, mert a körülmények megváltozhatnak az Ön számára.

X