Napi horoszkóp március 12. péntekre

Napi horoszkóp Kos

A remény teljesen felesleges. Jó, tudom, hogy nem ezt várod, és azt hiszed, a pozitív gondolkodásba nem férnek bele ezek a kijelentések. Pedig ideje lenne észrevenned, hogy mennyit ártasz magadnak az értelmetlen reménykedéssel. A reménykedés helyett ma cselekedj, reagálj a helyzetekre, és ne csak várd, hogy minden jobb legyen!

Napi horoszkóp Bika

Észreveheted, hogy mekkora erő van abban, ha meghozol egy döntést. Abban a pillanatban, hogy meghoztad ezt a döntést, és elhatároztad, hogy valamilyen helyzetbe végre beleállsz, a világ változni kezd. Pusztán egy döntés, egy valódi elhatározás elég ehhez. Próbáld ki, és döntsd el végre azt a dilemmát, amin napok óta rágódsz.

Napi horoszkóp Ikrek

A barátnőidnek rengeteg jó ötletük van a számodra, csak épp azt nem tudják, hogy ezt a sok jó ötletet hogyan váltsák valóra, hogyan legyen a sok jó ötletből végre egy jól kivitelezett cselekedet. Te vagy az, aki ezt meg tudod mondani nekik, te vagy az, aki az ötletekből képes vagy cselekedeteket formálni, és aki meg tudod mondani, mit kell tenni most.

Napi horoszkóp Rák

Engedd meg magadnak a gyógyító nosztalgia érzését. A gyógyító nosztalgia azt jelenti, hogy nem bosszankodsz azon, hogy a dolgok máshogy vannak, hanem örülsz neki, hogy régen minden milyen jó volt. (Nem jobb, csak jó.) Azzal, ha újra átéled azokat a jó érzéseket lehetőséget adsz magadnak arra, hogy új inspirációkat engedj be az életedbe.

Napi horoszkóp Oroszlán

Régóta sejted, hogy mi a baj a világgal: Sokan nem képesek arra, hogy felismerjék, vagy kifejezzék az érzelmeiket. Talán pont ez, az érzelmekkel való bánásmód az, ami a leginkább hiányzik most neked a környezetedből. Nem tudsz megtanítani másokat érezni, de abban segítheted őket, hogy felismerjék az érzelmeiket.

Napi horoszkóp Szűz

Nem kell mindig mindent megértened. Tudom, ez szörnyű gondolat a számodra, és tudom mennyire szeretsz elemezni. Az elemzések azonban sehova sem vezetnek pénteken. Az egyik elemzés most könnyen átvezet a másikba, csak épp a megoldás nincs sehol. Engedd meg magadnak, hogy az elemzések helyett a vágyaid vezessenek.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Napi horoszkóp Mérleg

Szinte el sem tudsz képzelni jobb programot erre a péntekre, mint azt, hogy tervezed a hétvégi programodat. Egy kisebb nyaralás, egy vízparti kikapcsolódás vagy egy kerti parti várhat rád a hétvégén, ha most megszervezed ezeket. Egyszerűen csak hívd fel a barátnőidet, és szervezzetek egy csodás kikapcsolódást magatoknak és a szeretteiteknek.

Napi horoszkóp Skorpió

Az összes üzletfeleid és barátaid köréd gyűlnek pénteken, és mindenki tőled várja a megoldást, a segítséget, a gyógyítást. Persze nem biztos, hogy fizikailag is körbeülnek téged, lehet, hogy a gyülekezőtök színhelye a közösségi média valamelyik oldala lesz. Akárhol is gyülekeztek, tudnod kell, hogy te vagy a csoportvezető.

Napi horoszkóp Nyilas

Most mindenáron egyvalamire akarsz koncentrálni, és nem veszed észre, milyen fontos üzenetet küld neked az Univerzum. Az üzenet lényege az, hogy nem elég egy dologgal foglalkozni, hanem sok-sok mindennel törődnöd kell. Sokfelé kell figyelned, és sokfelé kell szétárasztani a figyelmedet. Ha így teszel, biztos a siker.

Napi horoszkóp Bak

Azzal, ha újra és újra elmondod ugyanazt nem segíted a többieknek azt, hogy megértsenek. Ha a folytonos ismétlés helyett most elhallgatnál, és hagynád, hogy mások a gyakorlatban is kipróbálják azt, amiről beszélsz az sokat segítene mindenkinek. Egyszerűen csak hagyd, hogy mindenki a maga útját járja.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nem is lehetne jobb kedved pénteken. Érzed, hogy közeledik egy várakozás vége, és a legszívesebben ugrálnál örömödben. A legszívesebben mindenkinek elmondanád mennyire boldog vagy, de attól félsz, hogy ezzel csak elkiabálod a dolgokat. Nyugodj meg: Azzal, hogy a boldogságodról beszélsz nem rontasz el semmit sem.

Napi horoszkóp Halak

Minden pillanatban azon dolgozol, hogy valóra váltsd egy álmodat? Nem? De miért nem? A péntek pont arra való, hogy a ködös fantáziákat és a megfoghatatlan vágyaidat megvalósítsd. Igen, azokra a vágyakra gondolok, amelyek mások szerint teljesen hülyeségek. Ne felejtsd el: Ez a te életed,a te vágyaiddal és a te lehetőségeiddel.

Talán ezek is érdekelhetnek