Napi horoszkóp március 24. szerdára

Kos

Végre sínre kerültek a dolgai: nem kell többet idegeskednie a karrierje miatt. Rengeteg kihívásnak tették ki az utóbbi évek, de a nyomás mostantól enyhül, és már a jó oldalát is képes felfogni annak, amitől eddig csak szenvedett. Legyen az a főnöke, a hatóságok, vagy a saját mélyről fakadó belső elvárásai. A megújulás energiái mostantól szabadon áramlanak önben. Készüljön a jó fordulatra! Akár már ma!

Bika

A Nap ma az ön jegyébe lépett: itt az ideje, hogy tisztán lásson, és értelmezze a helyzetét. Az utóbbi időben talán nem minden alakult úgy, ahogy azt szerette, vagy elvárta volna. De még van módja arra, hogy korrigáljon. S ha nem is sikerül mindent helyrehoznia, de mégis olyan helyzetet teremthet, amiben jól érezheti magát. Ki tudja, talán jobban is, mintha minden a tervek szerint alakult volna.

Ikrek

Uralkodó bolygója a Nappal áll együtt, ami a tisztánlátást teszi helyre önben. A helyzetét reálisan értékelheti, ami ugyanakkor azt jelenti, hogy tele lehet gondokkal. Ám, ahogy mondani szokás, ahol nagy a szükség, ott közel a segítség. Ön is, miután felmérte a lehetőségeit, mindjárt találhat is egy jó kapaszkodót. Elsősorban persze saját magában bízhat, az önnön tetterejében, s a fizikai erejében is. A Mars mától önnel van: éljen az erővel!

Rák

Ön nem hiába Rák szülött, az otthonában érzi magát a legjobban. A helyzet az, hogy ma még a munka is jobban menne önnek otthon. Ha teheti, akkor dolgozzon ma az otthonából! A jó környezet megkétszerezi a kreativitását! Ha nem olyan a munkahelye, ahol ez megengedhető lenne, akkor pedig ideje lenne elgondolkoznia egy ilyenforma váltásról. Böngéssze ma végig a hirdetéseket!

Oroszlán

Valaki komoly kritikával illetheti önt a mai napon. Ennek ellenére ne gondolja azt, hogy az illető nem szeretné önt. Ha kicsit lead az önérzetességéből, és belátja a hibáját, akkor még nyerhet is a dolgon. Legyen elfogadó, és higgye el, hogy az építő kritika a javára válhat. A bántást persze nem kell eltűrnie! Vigyázzon ma az egészségére, kerülje a beteg, náthás emberek társaságát!

Szűz

Nem lesz ideje minden eltervezett teendőjére, ami rendkívül frusztrálja önt, mert mindig szeretne tökéletes lenni. Ezért, ha valaki felajánlja a segítségét, akkor azt ne utasítsa vissza! Még ha attól tart is, hogy az illető kevésbé jól csinálja, mint ön. Valójában éppen ezt kellene megtanulnia: hogy végre bízzon meg másokban. Ez éppen úgy igaz a saját gyerekeire is. Hagyja, hogy a segítségére legyenek önnek!

Mérleg

Nagy energiái vannak, de mégis hajlamos lehet kimeríteni még ezeket is. Az uralkodó bolygóját érő szaturnuszi kvadrát miatt érezheti magát úgy, mint akire mázsás terheket raktak. Meglehet, saját magának köszönheti, hogy így alakult. Ha ezt belátja, akkor arra is ráébredhet, hogy milyen módon tehetne le belőle mégis, legalább részben valamicskét. A társkapcsolatának is jót tenne, ha így tenne!

Skorpió

A mai tetteivel valóságos lavinát indíthat meg. Jól gondolja meg hát, hogy mit is tesz, hogyan viselkedik, mit mond, mert a következményekre már sokkal kevesebb hatása lesz később, mint a mai napon az elindításukra. Olyan ez, mint mikor beveti a kertjét: nem mindegy, hogy szúrós bogánccsal veti tele, vagy tüskés, de illatos rózsával, esetleg liliommal. A semmit nem tevés is rossz lehet!

Nyilas

A jegyében járó Szaturnusz a Vénusszal alkot tartósan nehéz fényszöget. A szerelmi késztetések gátlást szenvedhetnek, de aligha keresheti másban az okokat, mint saját magában. Talán túlságosan is elfoglalt, s a szabadidejében sem tudja elengedni magát. Márpedig itt a tavasz, és önnek lépést kellene tartani a társa igényeivel. Ellenkező esetben akár tartósan is magára maradhat. Éljen a szerelemmel! Éljen a mának!

Bak

Nem kellene annyira szégyenlősnek lennie! Igen is, csak csikarja ki a sorstól az önnek járó jutalmat, helyzeti magaslatot. Bármiben is méri ön az egzisztenciáját – hivatásban, művészi kvalitásban, elismertségben, ismertségben, vagy pénzben – tennie is kell azért, hogy mindez láthatóvá is váljon a külvilág számára is. A tettei jutalma nem marad el, noha lesznek irigyei és ellenlábasai is.

Vízöntő

A Hold ma az ön jegyében jár: érzelmes, bolondos, kreatív hangulatban találja önt ma ez a nap. Annyira, hogy még ha esetlegesen szorult helyzetbe kerülne is, akkor is ügyesen kivágja magát. A jó humorára mindig támaszkodhat, és mások is éppen ezt várják el öntől. Az unalmas értekezleteket is mindig ön szokta feldobni, ma sem lesz ez másképp. Az oldott hangulatban a megoldások is könnyebben adódnak.

Halak

Rosszul alhatott, ezért nagyon nehézkesen indulhat a napja. Az álmok, amiket látott, azonban üzenet értékkel bírnak: nem véletlen, ha egyikre-másikra felébredt. A legszürreálisabb álmainak is lehet gyakorlati haszna és értéke a való világban is, csak egy kis fantázia kell ahhoz, hogy értelmezni tudja őket. A fáradtságát ne koffein-túladagolással, hanem egy kis mozgással, levegőzéssel győzze le!

Random Posts