Kos


Ma, ha lehetséges, ne kezdj semmi újat, és ne hozz fontos döntéseket, különösen, ha erősen érzelgős vagy, és nem gondolkozol teljesen tisztán. Várd meg, amíg a szenvedélyek lehűlnek. Sok vitatott kérdés fog felmerülni a munkahelyeden, de ezeket aligha tudod most megoldani.

Bika


Ma néhányan depressziósnak és levertnek érezhetitek magatokat, míg mások inspirálódhatnak. Nehéz megjósolni, hogy pontosan mit fogsz tapasztalni, mert ez nagyon személyes lesz, és mélyen a szívedből fog származni. Mindenesetre előnyödre válik, ha a mentális világodba fordulsz, hogy mi történik ott, ahelyett, hogy elvonná a figylmedet a munka vagy a szórakozás.


Ikrek


Ma ne vigyél túlzásba semmit, mert gyorsan elfogyhat a ledüneted. Szánj egy kis időt magadra, és figyelj – ne arra, amit elértél vagy ami van, hanem arra, hogy mit érzel önmagadban. Ha őszinte választ adsz magadnak, a jövőben jobbá változtathatod az életedet.

Rák


Ma ne higgy el mindent, amit az emberek mondanak neked – lehet, hogy megtévesztenek, vagy rosszul értelmezed mások szavait. Valószínűleg félrevezet a belső hangod – ezért jobb, ha ma nem hozol fontos döntéseket.


Oroszlán


Ma a kommunikáció a körülötted lévő emberekkel nemcsak élvezetes, hanem gyümölcsöző is lesz. Az emberek érezni fogják a veled való együttműködés vágyát, és készek lesznek segíteni. Tartsd egyensúlyban a személyes kapcsolataidat, és ne hagyd, hogy kihasználjanak.

Szűz


Ma sokan azt érezitek majd, hogy a körülöttetek lévő világ nem azt adja, amit akarsz. A jó hír az, hogy legalább meg fogod érteni, mire van szükséged, és hogy van esélyed ezt a közeljövőben megszerezni. Készülj fel azonban arra, hogy komolyabb döntést kell hoznod, ha jelentősebb változásra vágysz.


Mérleg


Ma hagyjuk, hogy az események a természetes menetüket kövessék. Még akkor is, ha nehezen tudsz elfogadni valamit, akkor ne is próbálkozz megérteni, mert ellenállásod csak bonyolítja a helyzetet. Figyelj önmagadra és mentális tapasztalataidra, és ne terheld túl magad a munkával. Ha az érzéseid elárasztanak, ne állítsd meg őket – így megszabadulhatsz az érzelmi terhetől.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Skorpió


Ma ne vonj le végső következtetéseket, mert fennáll annak a veszélye, hogy önámításba kerülsz, vagy valaki megpróbál megtéveszteni. A kapott információk ellentmondásosak lesznek, és nem csoda, hogy nem fogod tudni megérteni önmagad. Tehát: koncentrálj a jelenre, és ne rohanj a döntéseiddel és a tetteiddel.


Nyilas


Vigyázz magadra ma, ahogy jónak látod. Ha úgy gondolod, hogy problémáid kívülről származnak, ez nem így van: csak megmutatják, mi történik valójában – önmagadban és a párkapcsolatodban. A nap lazább tevékenységekre alkalmas – a pihenés és a hobbi jól jöhet ma.

Bak


A mai nap nehéz időszaknak tűnik számodra, ezért ne cselekedj sietve, és ne próbáld irányítani az embereket és a körülményeket – ez csak problémákat fog okozni. Művészet elfogadni az érzéseidet, és nem hibáztatni másokat értük. Ha ezt sikerül megtenni, akkor megszabadulhatsz az érzelmi terhektől, amelyeket régóta hordozol.


Vízöntő


Ne próbálj ma valamit kizárni az életedből. És ha mégis, akkor aligha leszel képes ellensúlyozni a változást – csak meghosszabbítja az agóniát. Sokak számára nagyon érzelmes lesz ez a nap, és aligha lesz kedved az aktív munkához.

Halak


Ma szánj egy kis időt arra, hogy egyedül legyél önmagaddal, és gondold át, mi akadályoz meg egy álom megvalósításában. Valószínűleg kötődsz valamihez a múltból, ami megakadályozza a továbblépést, vagy csak félsz változtatni. Kényeztesd magad gondolatban – ez segít eldönteni, mit kell tenned az éleed egy adott területén a dolgok javítása érdekében.

X