Kos

Ma próbáld meg fenntartani a munka és a pihenés egyensúlyát. A lustaság jelenleg nem lesz jó, mert lehet, hogy elszalaszthatsz egy jó lehetőséget, de valószínű, hogy a túl sok munka negatív hatással lesz az egészségede. A munkahelyeden lehetséges néhány olyan kinyilatkoztatás, amely megváltoztatja az elképzeléseidet egy adott személyről vagy egy helyzetről.

Bika

Ma, ha nem vagy biztos abban, hogy jó úton haladsz, akkor jobb, ha nem kötelezed el magadat konkrét döntések vagy cselekvések mellett – halaszd el néhány napig. Neked és partnerednek eltérő véleményetek lehet egy kérdésben, ami vitákhoz vezet – ne erőltesd a saját véleményed bármi áron.


Ikrek

Ma türelmesebbnek kell lenned – a körülmények inkább más emberektől függnek, és nem fogod tudni irányítani azokat. Lehetséges a főnökökkel és a hatóságokkal való konfliktus. Bármi is történik, kerüld a túlterheltséget.

Rák

Ma ne próbálj tisztázni semmit kollégáiddal vagy főnökeiddel – kommunikációs zsákutcába kerülsz, és rosszul fogod érezni magad. Ha lehetséges, halaszd el a fontos beszélgetéseket a hét közepére. A nap különösen alkalmas a régi feladatok elvégzésére.


Oroszlán

Ma légy óvatosabb a kommunikációk során, és ne haragudj másokra csak azért, mert a dolgok nem úgy működnek, ahogyan te szeretnéd. Ha ideges, vagy dühös vagy, halaszd el a fontosabb beszélgetéseket vagy emailezéseket egy másik napra. Töltsd az estét a szeretteiddel.

Szűz

Ma szakadtnak érezheted magad mások iránti elkötelezettség és saját vágyaid között. Lehet, hogy egyedül kell maradnod egy ideig, hogy eldönthesd, mit szeretnél és mi a legjobb a te számodra. Ne engedd, hogy belekeverjenek mások konfliktusaiba.


Mérleg

Ha valaki ma tisztességtelenül jár el, vagy nem jól végzi a munkáját, akkor nehéz lesz nyugodtnak és csendben maradnod. Ne tarts magadban semmit, csak azért, hogy béke legyen – különben az illető továbbra is a fejedre mászik.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

A Skorpió

A mai nap nagyon alkalmas arra, hogy megszabadulj valamilyen érzelmi terhetől, és végre felfedd valódi érzéseidet. Ha folyton egy bizonyos személyre gondolsz, akkor itt az ideje annak tudomásul vegye, hogy mit érzel iránta. Mindenképpen jobban fogod érezni magad.


Nyilas

Ma fektesd be az energiádat valami pozitívba – például személyes célba, ügybe, kreatív projektbe vagy akár sportba -, mert különben fennáll annak a veszélye, hogy elégedetlennek érzed magad, és a nyiladat más emberekre irányíthatod. A partnereddel fennálló kapcsolat feszült lehet, ezért ne most vitassatok meg fontos kérdéseket.

Bak

Ma nincsenek fontos beszélgetéseid, olyan dolgokat hallhatsz, amelyek nem fognak tetszeni. Ha ez megtörténik, igyekezz ne haragra gerjedni – az újonnan megszerzett információk lehetőséget adnak arra, hogy más szemszögből tekints a dolgokra mint edig, vagy megismerd valaki más véleményét is.


Vízöntő

Ma különösen érzékeny leszel arra a témára, hogy mások eléggé értékelnek-e téged. Ha nem kapod meg azt, amit megérdemelsz a munkádért, vagy ha kedvesed figyelmen kívül hagy, hevesen reagálhatsz. Végül is próbáld nem túlzásba vinni az érzelmességet.

Halak

Ma ne engedd, hogy negatív és agresszív emberek jelen legyenek a személyes teredben, mert energiájuk gyorsan átkerül rád, és depressziósnak vagy feszültnek érezheted magad. Fennáll annak a veszélye, hogy túlzottan törődsz másokkal, vagy ha valaki kiakar használni téged – légy éber és ne engedd.

X