Kos (március 21. – április 19.)

Változásra számíthatsz a hozzáállásodban ebben a holdfázisban, kedves Kos. Amiről azt hitted, hogy biztosra mész, kiderült, hogy kevésbé eredményes, más szóval hibát követtél el, de még mindig van esélyed dolgozni rajta, és még jobbá tenni.

Légy nyitott a változásra és a tanulásra, és ez a negyedhold a Szűzben a legpozitívabb lesz számodra. Minden arról szól, hogy nyitott maradj.

Bika (április 20. – május 20.)

A negyedhold a Szűzben lehetővé teszi, hogy elgondolkodj az életedben a közelmúltban végbement változásokon; és te izgatott vagy. Sosem gondoltad volna, hogy idáig eljutsz, és mégis itt vagy, célokat döngetsz és felelősségteljesen cselekszel.

Hallgass a szívedre ebben az időszakban, ne kételkedj újra önmagadban. Ha a szíved azt mondja neked, hogy tényleg és igazán NAGYszerű vagy, akkor higgy neki.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

Ez egy jó átmenet arra, hogy a pozitívból szuperpozitívvá válj.

Ikrek (május 21 – június 20)

Talán itt az ideje, hogy kiköpd a szádon… ami azt jelenti, hogy már több mint egy éve van valami, amit ki kell mondanod, és ez a Szűzben járó negyedhold már nem kívánja, hogy tovább tartsd magadban ezt a terhet.

Szabadítsd fel magad azzal, hogy kimondod, ami a szívedet nyomja, és hidd el, hogy a mondanivalód potenciálisan jobbá teheti az életedet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X